- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
khalox
őstag
Igen, valahol ott vesztettem el én is a fonalat... a 2.5 volt ehhez a kártyához a legjobb driver (Ati r8500 64MB)... aztán feltettem a DX9-et (és azóta az van), de valahogy elszállt belőle az ''erő''. Most a 3.9 van fenn, nem mondom, hogy lassú, de gyorsabb semmi esetre sem (a szoftverek azóta ugyanazok - MSTS-en egyből látom, ha valami nem OK. - Barton 2800+-om van - szóval a video a szűk keresztmetszet).
Mivel nekem másokkal ellentétben nem hobbim a Windows XP újratelepítés (már másfél éve ua. van fenn - elég későn váltottam), ezért aztán így marad. -
koviz
csendes tag
Érdekes egy haverod van!
dec. 17-én volt egy éve, hogy az XP-t telepítettem egy hardware hiba miatt. Azóta megy, mint állat. Ilyen jellegű hibákkal az olyan kollégáimnál szoktam találkozni, akik egy nyomorult játékot sem tudnak rendesen, fagyás nélkül feltelepíteni. És ott vannak azok is, akik minden sz@rt feltesznek és televágják a registry-t. Csak ennyit akartam. Pá...:U -
sequator
senior tag
/OFF
csatlakozom, a win2k-t nem kell leszólni, jó kis oprendszer az, nekem egy éve van fenn és azóta egy darab kekhalalt sem láttam, mindig csak akkor állt le/indult újra mikor én kértem:)) a támogatás megszüntetése meg csak a billi fiú pénzéhseége miatt van, cseréld le win2003/ra vagy xpre, esetleg majd longhornra
/ON
én valszeg csak akkor rakom fel, ha valamelyi játék kifejezetten igényt tart rá
a 3.4est is csak most cseréltem le mert a NFSU-nak kellett jobb
Sautia
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest