- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabatyie
csendes tag
Sziasztok!
Windows Media Player 10-zel (más lejátszóknál is) az a problémám, hogy ha dvd-t nézek vele, akkor az 5.1-es hangcuccon a két hátsó hangszóró recseg, és nagyon halkan szól, viszont ritkán 1-2 percre megjavul és szól rendesen. Hangfaltesztnél szól mindegyik hangfal.
Tudna valaki segíteni mi lehet a gond? -
moonman
titán
3646ról 3802re változott a build szám, persze egyelőre semmit nem tudni, mi változott, vagy változott-e. verzióbuzik előnyben.
Bővebben: link -
ByB
addikt
Nekem sincs vele semmi bajom, ugyan néhány filmet nem játszik le, de nem is sűrűn használom!
filmre: mplayer
zenére: winamp -
moonman
titán
válasz
Basmacskin #157 üzenetére
nekem valahogy wmp8 óta semmi bajom, sose fagyott, mindent lejátszik szépen és jól. hol rontottam el?
-
Basmacskin
aktív tag
ez a lejátszóprogram enyhén szólva igen szánalmas. Nekem sűrűn széttfagyasztja a windowsot. Nem mondom, hogy az előző verzsön olyan hűdejó lett volna, de most már háéistennek el se indulnak a videók. Éljen a bsplayer
-
moonman
titán
de hogy teljes legyen a kép és a választás szabadságáért
Fraunhofer IIS: Bővebben: link
Fraunhofer Radium: Bővebben: link
LAME: Bővebben: link
Elecard: Bővebben: link -
moonman
titán
mp3 codec: Bővebben: link
id3: jobbklatty a zenére (playerben) és cimkeszerkesztő. valószínűleg rosszul van kitöltve. -
Jason
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan kodeket ajánlani, amivel a wmp10-zel is le tudnám játszani az összes mp3-matat? Mert winamppal ezek a dolgok simán mentek mindig.
Most van hogy nem szól az mp3 (persze winamppal szól), meg még olyan hiba is van, hogy sokszor hiába van kitöltve a tagid, akkor is minden adatot a cím alatt ír ki ömlesztve.
Mi lehet a megoldás? Lehet hogy valami gond van a számokkal, mert az ilyen problémás számok zömét nem tudom kiírni neroval sem audioba, egyszerűen nem engedi átkonvertálni, hibaüzenetet ír ki. Ma feltettem a gépemre a radeon mp3 codecet 1-2 eddig néma szám megjavult. Érdekes.... -
alfonzo
csendes tag
Sziasztok!
A gondom a következő:
Az ablakba kettős klikk és teljes képernyősre vált, de csak avi lejátszása közben.
Amennyiben mpg-t játszok le, úgy nem történik semmi, azaz nem lehet teljes képernyősre váltani. Mitől lehet és hogyan orvosolható? találkoztatok-e már ilyennel?
Xp alatt futtatom, korábban működött, de valamilyen install után bekrepált.
Előre is köszi! -
moonman
titán
ha valaki nagyon be akar vágódni nálam, mutasson egy megoldást, amivel media player ''play'' üzemmódban némítja a Windows rendszerhangokat.
-
moonman
titán
válasz
Viktor77 #145 üzenetére
nem. winroll
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TheTruth
tag
Jajj, mégvalami amit még meg akarok kérdezni, ami nagyon zavar WMPben. Nem tudom lerakni Tray Iconba? Vagy ez megint valami jól eldugott menüpont? Mert nagyon zavar itt az asztalon, állandóan rutinból bezárom ha sok az ablak. A Kompakt nézet se egy Tray Icon, szal. le lehet? Előre is köszi a választ!
-
TheTruth
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Ezért nem nyitok új topicot, gondolom itt is tudtok segíteni. Pontosan Windows Media Player 10.00.00.3646-om van. Az a kérdés, hogy én eddig nem nagyon használtam Media Playert meg ilyeneket, de ez most egészen tetszik. De ugye nem mondjátok komolyan hogy az M$ kihagyta a hangséma választót? Mindenhol néztem már, de csak kézzel tudom huzigálni és mivel DJ nem vagyok, sejtitek milyen lesz. Így meg elég rossz mondjuk rapet hallgatni, mert semmi bass. Szal. nyugtassatok meg, hogy legalább Plug-In formában le lehet ilyesmit tölteni, mert ha nem, hát, hogy is mondjam. Media Player az M$ újabb szegénységi bizonyítványa lesz a szememben, csak úgy mint a ''biztonságos'' Microsoft Internet Explorer. Nos valaki tud segíteni? -
tr00p3r
addikt
ez a csoda csak az XP-hez jó? no W2K support??
-
moonman
titán
hihetetlenek ezek az ''egyszer meghallgathatod az mp3-at'' weblapok.
van egy link, amire kattintva media player szépen lejátssza, de cél mentése máskéntre php meg ilyen hülyeségek jönnek le.
csak arra nem gondoltak, hogy egyszer lejátszom, aztán fájl mentés másként xxx.mp3 -
Wolverine
félisten
Pfff... Felraktam magamnak is, meg két lakótársam szűz gépére is. Felment még Xvid, DivX, ffdshow - és ez a nyavalyás sem a DVD-t, sem az mpeg2-t nem játssza le. A BSPlayer sem, a Winampról nem is beszélek... Nincs benne alapból a kodek?
-
VladimirR
nagyúr
#113?
-
mókus56
csendes tag
bocs, csak egy kérdés
a WMP 10-es nem játssza le a dvd-t.
ez normális, vagy kell valamilyen dekóder hozzá?
köszi -
VladimirR
nagyúr
mpeg4 (divx, xvid)
|moonman|: a felirat tenyleg jo, nem is az a gond (egyebkent neekm is vobsub teszi ala) - a ''hiba'' az, hogy ha a wmp sajat feliratozasat (is) hasznalom, akkor fullscreenben nem tudok tekerni - bar kulonosebben nem zavar, mert nem surun hasznalom, csak egy teszt kedveert volt bekapcsolva, de meglepodve lattam, hogy valamiert fullscreenben nem tudok tekerni, s arra jutottam kis probalkozas utan, hogy ez lehet a hiba oka -
moonman
titán
hirtelen 3 divx-es filmmel tudtam kipróbálni, mindhárommal jó. a felirat mindhárom esetben str-ben van, vobsub teszi alá.
-
kistvan
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem: xp rendszer 512 memoria.
Hamar beboothol de a kikapcsolás nagyon lassu.Miért?
Aki tud segitsen. Köszi. -
VladimirR
nagyúr
X-COM: a'sszem bugot talaltam szegenyben
ha be van kapcsolva a felirat (play/captions and subtitles/on if avaiable), akkor full screenben (ha a felirat bekpcsolasa utan valtok teljes kepernyore - ha mar fullscreen, mikor bekapcsolom akkor nem) hasznalhatatlan a seek bar - nem is latszik semmi, teljesen inaktiv
errol mit tudsz?
(angol xpsp2, mp10)
szerk.: es full screenben hiaba mondom neki, hogy kapcsolja ki a feliratot (jobbklikk/captions and subtitles/off) ugyanugy megy tovabb
[Szerkesztve] -
vfo7
senior tag
Kérdés.
Mitől van az, hogy ha elindítom valamilyen fájl (mpg, avi) lejátszását a mplayerrel (10-es), akkor ha lejátszás közben bezárom, annak rendje és módja szerint eltűnik a mplayer kezelőfelülete és a lejátszott kép, de a hang vígan szól tovább. Ha viszont először a mplayert a saját ''stop'' gombjával megállítom, majd bezárom, akkor minden rendben, leáll, ahogy kell. Ha nem így állítom le és tovább szól a hang, akkor a Taskmanagerrel is le tudom állítani. Ez szerintem nem üzemszerű és nagyon bosszantó.
Kedves guruk, tudtok segíteni? -
moonman
titán
még az ára sem gáz, olyan 120-150 között lehet majd.
ezt olvastad?
''A Dell egy felhívásban értesíti ügyfeleit arról, hogy néhány Latitude, Inspiron és Precision notebook-okhoz sajnos hibás szériájú AC adapterek kerültek értékesítésre 1998 szeptembere és 2002 februárja között. Ezek túlmelegedhetnek, zárlatossá válhatnak. Ezt megelőzendő a Dell ezeket a tápegységeket kicseréli.'' -
moonman
titán
nemtod véletlenül, ezt fogják forgalmazni kishazánkban is, vagy kénytelen leszek rendelni egyed a túlpartról?
-
X-COM
nagyúr
elérhető a magyar is
moonman
titán
Windows Media Player 10 for Windows® XP is available tomorrow, Sept. 2, in English, French and Korean. Other language versions are scheduled to become available in fall 2004. The player will be available for download from the Web at Bővebben: link
-
emre33
addikt
a magyar windows media player 10 mikortól lehet majd letöltni ?
-
PostMan
tag
Aki win2k-t használ, az degeljen meg? Csak XP? Bahhh.
-
HiperG
addikt
nekem a 9es jobban teccik, megszoktam
hiányzik a bal oldali menü illetve médiatárnál a lista jobbra balra mozgatása... -
moonman
titán
válasz
TudorVigyor #88 üzenetére
ac3 filter konfigpanel. (gondolom a default dvd hangkodek beállításainak kell lennie)
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
Véleményem a programról:
Kérdésem is van: Tools/Options/DVD/Advanced alatt nálatok mi jön be? -
Viktor77
titán
Ja, ok.
Bővebben: link 39-es hsz. Ezért nem értettem. -
moonman
titán
ezt észrevette már valaki? végre
-
moonman
titán
Bővebben: link (launch stand alone media player)
most épp király mix van. -
moonman
titán
csakúgy Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
A Royale theme-el tényleg teljes az összhang.
Próbáltátok már a lejátszó bal alsó sarkában lévő ikonnal minnél kisebbre venni? -
moonman
titán
ez az energy bliss vizu meg aztán überkirály
van több is. ni:
moonman
titán
hát én egyre jobban szeretem, ahogy használom.
és villám módra indul, nem fagy ki ha nem talál valamit, inkább hibaüzi. teccik
-
faster
nagyúr
Felraktam a WMP 10-est, nekem tetszik, lehet ütni.
-
Sotho
őstag
A media player classic a legjobb és kész. Van valakinek ötlete hogyan lehet leszedni a wmp9 est ?
-
I_Am
veterán
Érdekes, vajon hány bugot javítottak ki az elmúlt 1 hónapban?
-
twollah
nagyúr
Kivancsi vagyok, hogy hany napon belul fedezik fel benne az elso biztonsagi reseket.
-
LordX
veterán
Integrálva van bele egy Napster kliens, vagy mi az a Napster a választható onlány sztórok közt?
-
X-COM
nagyúr
bocs, de továbbiakban nem lehetne ezt a fórum mellőzése mellett, csak emailben intézni?
-
pyrannha
senior tag
Valaki küldje el Nekem is! Előre is köszi!
-
moonman
titán
csak súgom, mert illegális. royale
(ha f. nincs akkor úgy mondom: ms royale (media center style))
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ja, csont ugyanilyen télleg nincs, csak hasonló, de gondolom ezt magad is megtaláltad
moonman
titán
#8: ne válassz nyelvet hanem egyből download. amúgy állísd elsődleges nyelvet en-us-re ie-ben és mindenképp bejön.
X-COM: nem téglalap alakú, hanem kerekített, nyúlványos ablakra gondoltam. -
Fr4G
aktív tag
Nalam 8-as van meg mindig fent (nem hasznalom), maradok inkabb a winampnal, nekem az mar tulsagosan bevalt ahhoz, hogy csak ugy levaltsam
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Ez mehet rá egyből a betara?
-
Viktor77
titán
Köszönöm, de nem jó egyik sem (ugyanazok).
Mikor a Download feliratra nyomok, megint magyar oldal, és csak a 9-est tölthetem, mert magyar XP van a gépemen. -
WN31RD
addikt
Próbáld meg ezt: Bővebben: link (közvetlen link a telepítő .exe-re)
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
-
Bash
őstag
Innen töltsd le: Bővebben: link.
-
-
Viktor77
titán
Na végre!
Mivel a betaval sem volt bajom, így mindjárt nyomom is fel.
Moonman: Amit említettem probléma megoldódott? Tudod, hogy a program bezárása után, még pár másodpercig ott marad a futó alkalmazások között, így nem lehet egyből újra elindítani. -
moonman
titán
hmm megsassantottam, szép és jó, biztos használni fogom. csak a flikkflakkos előző ablakformát sajnálom, nagyon bejött
-
moonman
titán
magyar windowsosoknak csak a 9-est adja be, itt egy direkt link: Bővebben: link
-
nekem sokkal jobban tetszene egy olyan megoldás, ha ez a sok fícsör, amit ez a szar mind tud
külön-külön programokban lenne megvalósítva, amelyeket egy keretrendszer kezelne, ill. hívna meg. sokkal értelmesebb megoldás, mint egyetlen egy nyamvadt cédé lejátszásához ekkora debella programot használni.
-
faster
nagyúr
Hülye M$, utálom.
-
worthless
tag
ugy orulok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest