- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Jajj, mégvalami amit még meg akarok kérdezni, ami nagyon zavar WMPben. Nem tudom lerakni Tray Iconba? Vagy ez megint valami jól eldugott menüpont? Mert nagyon zavar itt az asztalon, állandóan rutinból bezárom ha sok az ablak. A Kompakt nézet se egy Tray Icon, szal. le lehet? Előre is köszi a választ!
-
TheTruth
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
-
TheTruth
tag
Sziasztok!
Ezért nem nyitok új topicot, gondolom itt is tudtok segíteni. Pontosan Windows Media Player 10.00.00.3646-om van. Az a kérdés, hogy én eddig nem nagyon használtam Media Playert meg ilyeneket, de ez most egészen tetszik. De ugye nem mondjátok komolyan hogy az M$ kihagyta a hangséma választót? Mindenhol néztem már, de csak kézzel tudom huzigálni és mivel DJ nem vagyok, sejtitek milyen lesz. Így meg elég rossz mondjuk rapet hallgatni, mert semmi bass. Szal. nyugtassatok meg, hogy legalább Plug-In formában le lehet ilyesmit tölteni, mert ha nem, hát, hogy is mondjam. Media Player az M$ újabb szegénységi bizonyítványa lesz a szememben, csak úgy mint a ''biztonságos'' Microsoft Internet Explorer. Nos valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest