- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
''portmúzeum'' ez jó...sajnos egyre inkább rákényszerítik az alaplapgyártók a felhasználókat arra, hogy kidobálják a régi cuccaikat, pl én 1 hónapja a dfi mellett döntöttem, és muszáj volt megbarátkoznom azzal, hogy csak 2 pci hely van rajta. Kénytelen voltam a dlink hálókártyámat nyugdíjazni, pedig nagyon a szívemhez nőtt...
arról nem is beszélve, hogy a párhuzamos portos nyomtatóm is mázli, hogy usb-vel is el van látva, mert az sincsen rajta.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Csak addig szeretnék én élni... bár nem is, addigra már csak a baj van az emberrel.
(Most elképzeltem egy alaplapot... egyféle, jól skálázható univerzális bővítősín + egy USB-szerűség (csak jobb) a lassabb perifériáknak + SATA/FW korcs a gyorsabbaknak ill. háttértárolóknak. Aztán slussz, nem ám PS/2 meg anyám kínja...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest