Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
''portmúzeum'' ez jó...sajnos egyre inkább rákényszerítik az alaplapgyártók a felhasználókat arra, hogy kidobálják a régi cuccaikat, pl én 1 hónapja a dfi mellett döntöttem, és muszáj volt megbarátkoznom azzal, hogy csak 2 pci hely van rajta. Kénytelen voltam a dlink hálókártyámat nyugdíjazni, pedig nagyon a szívemhez nőtt...
arról nem is beszélve, hogy a párhuzamos portos nyomtatóm is mázli, hogy usb-vel is el van látva, mert az sincsen rajta.
[Szerkesztve] -
Csak addig szeretnék én élni... bár nem is, addigra már csak a baj van az emberrel.
(Most elképzeltem egy alaplapot... egyféle, jól skálázható univerzális bővítősín + egy USB-szerűség (csak jobb) a lassabb perifériáknak + SATA/FW korcs a gyorsabbaknak ill. háttértárolóknak. Aztán slussz, nem ám PS/2 meg anyám kínja...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged