- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Heineken Tom #123 üzenetére
mar viennanak a kodneve..
aki meg kihagyja az am2-t a ddr3 miatt, az meg is erdemli.. ddr3 meg nem most lesz..
ja es az sem biztos, hogy a ddr3-at nem am2 melle fogjak megcsinalni, igy eleg nagy felelotlenseg azt mondani, hogy valaki kihagyja az am2-t -
westlake
félisten
válasz
Squirrel #121 üzenetére
ha igy nezed a dolgokat, akkor sosem vehetnel gepet..
szerintem nincs annyi penzed (mondjuk lehet tevedek),hogy minden ujdonsagot megvegyel, tehat marad az a megoldas, hogy megveszed az eppen aktualis dolgot, ami tetszik..
nekem elhiheted, hogy az x2-vel es a ddr1-el elleszel meg vagy 2 evig.. ha ki is jon valami olyan progi (akarmilyen kategoriaban) aminek kell a kraft, az ugy sem a ddr2-t fogja igenyelni, hanem a mhz-et, a videokartyat, es a memoria meretet..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
inkabb a kompresszorok es nitros hoatadok felfogatasan torjuk a fejunket
-
westlake
félisten
en is csak sima 3 tus csatikat latok a lapon
..
egyebkent volt nalam olyan lap, amin volt egy 4 tus csati (en atz hittem, hogy az venticsati)
kiderult, hogy az valojaban egy floppy tapcsati es akkor kell a lapra dugni, ha aktiv az sli..
szal ha vaaki ilyet lat egy lapon, ne gondoljon egybol a legrosszabbra -
westlake
félisten
válasz
YODA mester #28 üzenetére
ugye ezt most nem kerdezted komolyan?
lehet, hogy cpu teljesitmenyben csak a mhz kulonbsegek lesznek, de a memoriateljesitmeny tobblet mindenfelekeppen meg fog mutatkozni -
westlake
félisten
szerintem ugyanazt jatszak el, mint anno az intel a socket 479-el.. a 478-hoz kepest csak egy + lab kerul be, megsem lehetett megoldani, hogy a sima 478-as socketbe egy az egyebe belemenjen.. pedig en megprobaltam meg azt is, hogy elhajlitottam egy dothan proci bizonyos +1 labat es belepasziroztam egy 478-as lapba.. sajnos nem post-olt be
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest