- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
nem tudom, nekem drágának tűnik, én még mindíg azt vallom, hogy egy olcsó pda, kiegészítő sd kártyá(k)val sokkal jobb befektetés (hasonló áron, gps meg wifi nélkül persze), igaz az nagyobb, de ha valaki egy ilyen kis körömnyi kijelzőn akar mozizni vagy fényképet nézegetni, akkor váljék egészségére!
-
macilaci78
nagyúr
A kijelző méretéhez viszonyítva tényleg nem drága.
Viszont én a notihoz fülest használok, mert az utcazaj élvezhetetlenné teszi egy film audio-élményét.
Ezzel kapcsolatban meg annyit, hogy szvsz felesleges a készülék felét elfoglaló hangszórópár, inkább plusz memória, vagy akár notivincsi+akku, vagy csak plusz akku lett volna jó megoldás, esetleg ezek variálhatósága, hátha megoldható lett volna egy ilyen modul felcsatolhatósága. Esetleg a hangszórók mellett elfért volna még egy kártyaolvasó is, milyen szép tárkapacitással bírnak mostmár az SD-kártyák is, nemhogy a CF-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest