- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
nem gáz ám annyira a Motomenü, nagy nokia-fan létemre (és ezt sokan tudjátok itt a fórumban
) mégis megtetszett, és belezúgtam a SLVR L7-be.
A menüje addig szar, amíg át nem alakítod Nokiásra. Első nap megtettem. Ugyanúgy sorba rendezhetem a cuccokat, mint anno a 6680asomban. MInden egyes almenühöz lehet linket kapcsolni (gyorsindítás), nincsen előre szabott lista, amiből választani lehet. Standby módban 9 gombot lehet gyorselérésre programozni (plusz a numerikus gombokat a telefonkönyv-bejegyzésekhez.)
Megmondom őszintén, a Nokiához képest találtam fogyatékosságokat:
- nem tudja külön megjeleníteni a belső telkönyv és a SIM kártya tartalmát
- nem tudok turkálni más telójában a tudta nélkül, bluetoothon át (lásd SE K700, Symbianos Nokiák)
- nem lehet egy utasítással törölni a teljes tartalmat a telkönyvből (csak egyesével)
(Állítólag a fentieket javítják, a legújabb szoft már tudja ezeket.)
Ugyanakkor az előnyök:
- gyors menü
- ugyanolyan egyszerű kezelhetőség, mint a Nokiánál, csak a két navigomb helyet cserélt
- az első látásra logikátlan elrendezést fél óra alatt teljesen személyre lehet szabni, ahogy nekem tetszik, (ezt nevezem nokiásításnak)
- a Motorola Phone Tools nem egy szarláda, mint a PC Suite. Stabil (!!!), gyorsabb és sokoldalú(bb).
- a beépített zenelejátszó többet tud mint az S40-es Nokiáké.
- játékok mellett hasznos Java progik is vannak rajta (DAP, Keycriteria)
- nem fogadott hívás vagy SMS esetén kb kétpercenként pittyenik egyet, ezt más telcsikből hiányolom, nagyon jó dolog.
- a hívás 55. másodpercében pittyenik, ha beállítom - ez mániákus takarékoskodóknak kiváló funkció. A Nokiák még a hívás időtartamát is csak a hívás után írják ki - kivéve ha belelépkedsz a megfelelő menübe az időmérőkhöz - beszélgetés közben.
Ennyit a szoftról. Bevallom mindig utáltam a motorolák szoftját, de a V3i-vel nem csak a külsőre gyúrtak. És ezt a fejlettebb, emberbarát szoftot kapják az új Motók is mind.
Témákkal teljesen személyre lehet szabni a tellát, kb az S60-as Nokiákhoz tudnám hasonlítani: az elhelyezés és működés is változik némiképp egy-egy témával! Az enyém például olyan, mint egy iPod. Az ikonok és animációk meg a macOS-t idézik.
Aki nem hiszi, próbálja ki. Nokia-fanoknak (amilyen én is voltam/vagyok), különösen ajánlott. Kóstoljatok bele
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest