- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
[link]
Itt látszik mi az újdonság benne
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
nem gáz ám annyira a Motomenü, nagy nokia-fan létemre (és ezt sokan tudjátok itt a fórumban
) mégis megtetszett, és belezúgtam a SLVR L7-be.
A menüje addig szar, amíg át nem alakítod Nokiásra. Első nap megtettem. Ugyanúgy sorba rendezhetem a cuccokat, mint anno a 6680asomban. MInden egyes almenühöz lehet linket kapcsolni (gyorsindítás), nincsen előre szabott lista, amiből választani lehet. Standby módban 9 gombot lehet gyorselérésre programozni (plusz a numerikus gombokat a telefonkönyv-bejegyzésekhez.)
Megmondom őszintén, a Nokiához képest találtam fogyatékosságokat:
- nem tudja külön megjeleníteni a belső telkönyv és a SIM kártya tartalmát
- nem tudok turkálni más telójában a tudta nélkül, bluetoothon át (lásd SE K700, Symbianos Nokiák)
- nem lehet egy utasítással törölni a teljes tartalmat a telkönyvből (csak egyesével)
(Állítólag a fentieket javítják, a legújabb szoft már tudja ezeket.)
Ugyanakkor az előnyök:
- gyors menü
- ugyanolyan egyszerű kezelhetőség, mint a Nokiánál, csak a két navigomb helyet cserélt
- az első látásra logikátlan elrendezést fél óra alatt teljesen személyre lehet szabni, ahogy nekem tetszik, (ezt nevezem nokiásításnak)
- a Motorola Phone Tools nem egy szarláda, mint a PC Suite. Stabil (!!!), gyorsabb és sokoldalú(bb).
- a beépített zenelejátszó többet tud mint az S40-es Nokiáké.
- játékok mellett hasznos Java progik is vannak rajta (DAP, Keycriteria)
- nem fogadott hívás vagy SMS esetén kb kétpercenként pittyenik egyet, ezt más telcsikből hiányolom, nagyon jó dolog.
- a hívás 55. másodpercében pittyenik, ha beállítom - ez mániákus takarékoskodóknak kiváló funkció. A Nokiák még a hívás időtartamát is csak a hívás után írják ki - kivéve ha belelépkedsz a megfelelő menübe az időmérőkhöz - beszélgetés közben.
Ennyit a szoftról. Bevallom mindig utáltam a motorolák szoftját, de a V3i-vel nem csak a külsőre gyúrtak. És ezt a fejlettebb, emberbarát szoftot kapják az új Motók is mind.
Témákkal teljesen személyre lehet szabni a tellát, kb az S60-as Nokiákhoz tudnám hasonlítani: az elhelyezés és működés is változik némiképp egy-egy témával! Az enyém például olyan, mint egy iPod. Az ikonok és animációk meg a macOS-t idézik.
Aki nem hiszi, próbálja ki. Nokia-fanoknak (amilyen én is voltam/vagyok), különösen ajánlott. Kóstoljatok bele
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
A gond nem ezzel van, hanem azzal, hogy nem fejlődött - eddigi tudásunk szerint - semmitse tudásban. A fémházat kétlem, de legalábbis értelmetlen ilyen tükör-borítás alá.
Ezek után elég parasztvakító dolognak tűnik, hogy ''tyű, egy teljesen új széria a krézer - sohasemlátott új tükröződős felülettel''.. szóval ha tényleg csak ennyi az újítás, és az aránytalanul keskeny forma akkor hajrá marketingesek.. -
BITBOYS
addikt
Ez sokkal vékonyabbnak tűnik mint a v3x, és talán fém burkolatot kapott ismét, mint a v3/v3i.
A v3x-ben a kijelző valami frenetikusan szép képet produkál. -
AS
félisten
V3x- hez képest a változás a züld világitás..
-
Ricardo
titán
Arra leszek kíváncsi miben lesz más mint a v3x.
A menű dologban igaz ami igaz ráférne egy kis tuning -
-
rOwLeY
őstag
Egész jó kis tellának ígérkezik, csak egy bajom van!A Moto mért nem tud csiálni már végre vmi új menüt vmi szebbet, faszábbat?!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest