Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Sajnos nekem is volt szerencsém, igaz nekem SonyEriccsonhoz. És összehasonlítva egy 2 megapixeles fényképezőhöz szánalmas volt amit nyújtott
A technikai részét nézve: jelenleg(!) fizikai képtelenség ezekkel a ''mütyürökkel'' bármiféle fényképezőgéphez méltó teljesítményt kicsikarni. Az lényegtelen hány megapixel lesz bennük, a minőségen ez sokat nem fog változtatni. A CCD v. éppenséggel a CMOS mérete fix marad, nem beszélve az obirol is...
Igazából sajnos manapság ez a fényképezőgépekre is nagyon igaz, holott itt azért annyira nem drámai a helyzet
De felesleges ebből vitát nyitni, hisz nagyon sokan vannak, akik ezzel is megelékszenek és örömtelien (próbálgatnak) fényképezgetnek vele. Ugye nem vagyunk egyformák (szerencsére), és mindenkinek más az igénye
De szerintem 1-2 éven belül ha visszatérümk erre a témára, már biztos más irányból nézzük majd ezt a ''fényképezős-mobilos'' témát
Osi22 -
Osi222
tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
.
[Szerkesztve] -
rOwLeY
őstag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
há jah nem minth amindenki be lenne indulva a fekete-narancssárga összeállításra!más jo szín kombináciok is vannak nem tom miért nem lehet kreatívnak lenni?!miért kell mindig koppintani vmit?!
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest