- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
Ez egyre jobb lesz...
Hidd el, én sem gondoltam, hogy az akku kívülről nyitotta ki a fedelet.
Az oldalra nyílást azért emlegetem, mivel az erő (belülröl) merőlegesen hat a nyílás írányára. Ezért vagy eltörik, vagy olyan mértékben deformálódik a nyílás közben, hogy az már nem lesz többé sík. Rugalmas deformáció azért nem igazán játszik ebben az esetben, mert elég husszú ''karmocskák'' (amiknek láthatóam semmi bajuk) tartják a helyén a fedelet.
A dolgokat azért annyira ne keverjük, hogy a tágulás hőt eredményez... A hő eredményez tágulást, a tágulásnak mellesleg hűtő hatása van.
De azt hiszem ez a dolog ennyi időt sem érdemelt, úgyhogy részemről jöhetnek az elméletek, az álláspontom változatlan. -
Mac!
aktív tag
A fantáziád rendben van, az tuti...
Na akkor leírom újra a lényeget, amit az első hsz-emben elrejtettem. Az akkufedelet oldalirányban csúsztatva lehet csak sérülés nélkül leszedni, úgy sem könnyen. Ha olyan hő érte volna, aminek hatására törés nélkül mégis ''kipattan'', akkor annak szintén látványos nyomai lennének a fedélen (pl. levest lehetne enni vele) és a készlékben is.
Ezt valahogy építs még bele a sztoriba. -
Mac!
aktív tag
Azt hiszem, hogy a többség itt nem azt ecsetelte, hogy nem történhet ilyen. Hanem azt, hogy a képen látható telefonnal nem történt az, amit állítanak róla. Ezen azt hiszem nincs mit vizsgálgatni. Azt esetleg lehet, és érdemes is, hogy valójában mi történt, főleg ha per is lesz belőle...
-
Mac!
aktív tag
[link]
Bocsi, hogy konkurenciától linkelek, de teljesen egyetértek az ott leírtakkal. Volt ilyen telóm, és az akkufedelet a megfelelő irányba (oldalra) is elég nehézkesen lehetett csak eltávolítani, így egy robbanás kizárt, hogy sértetlenűl hagyja... Illetve a telefon belseje is meglepően makulátlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged