- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
tjhooker464 #70 üzenetére
Gondolhatod.
Asm vga teszt csak úgy hasított....
De hogy on is legyen: 2.4-es celeron d 3GHz felett alapfeszen a kollégánál. -
MaUser
addikt
válasz
tjhooker464 #62 üzenetére
Én a tuning ellen.
Már a Cyrix-om is húzva volt a Trio-val egyetemben.
[Szerkesztve] -
MaUser
addikt
Jaja:Bővebben: link
Remélem tényleg lesz majd s939-es belőle, mert egy nforce4 alaplappal jelentősen olcsóbbá(proci) és jövőbe mutatóbbá(/dual/pci-e) tenné a palatformcserét. -
MaUser
addikt
Hát ilyen olcsón tényleg nincs Intel. A sima celeron is drágább és az ráadásul ''képességeiben erősen korlátozott''... Az ára meg úgyis csökkeni fog elvégre ez egy csúcsprocesszor.
tjhooker464: Ez a Celeron nem az a Celeron. Elég ha megnézel róla egy tesztet: Bővebben: linkHa azt nézed a barton 2500+ húzás nélkül mire képes, az sem sokkal jobb, mint amir a 2800Celeron D tud... (valamiben ugye meg gyengébb is) -
MaUser
addikt
válasz
tjhooker464 #29 üzenetére
Ebben a mondatba kitehetnéd a vesszőket, mert így nem tudom, hogy:
1, Tuning nélkük meg teljesen elhal a celeron; a barton, 2.8-as p4 szintjén van szinte mindenben, és simán megy 3.2-es szinten.
2, Tuning nélkük meg teljesen elhal a celeron; a barton 2.8-as, p4 szintjén van szinte mindenben és simán megy 3.2-es szinten.
Mert ugye nem mindegy melyikre gondolsz....
Egyébként hidd el az én 2500-ös bartonomat is nagyon megszorítja egy 3.2-es piv a mindennapokban. A ht nagggyon jó dolog. (winrarban meg sehol sem vagyok és ezt használom is gyakran, ezért írom) Egy 3200+ (2200MHz) már messze van a 3.2-es piv-től. Ami a piv baja az az ára, de ezek a celeronok annyiba kerülnek, mint egy athlon xp vagy ma már sempron.
[Szerkesztve] -
MaUser
addikt
Jaja. Winrar közben nagyon tudom irigyelni a ht-t (bár ugye az most itt nincs) és a piv-ek gyorsaságát. Far Cry közben meg örülök az amd-mnek. Egy ismerősömnek van celeron d és nem nem rossz proci ez, ha valaki adna egy 4GHz-eset belőle simán cserélném a 2500MHz-es bartonom egy az egyben. (De mivel senki nem ad így marad az a64
)
-
MaUser
addikt
Ut2004-ben közel 60-80%-al gyorsabb lehet az A64, de egyébként nem is ez a lényeg, hanem az, hogy végre van az intelnek is megfelelő procija az athlon xp-vel szemben. (Azért egy megpöckölt bartontól ez még messze van így is.
- egy megpöckölt barton tulaj véleménye.. )
Egyébként teszt ahol a64 is van:Bővebben: link
Az más kérdés, hogy új gépnek ki venne ilyet, amikor tudjuk, hogy gyorsabb procit nem igen vehetsz majd később bele, de ez érvényes az xp-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged