- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
''pl.: Akkor ezek szellemek?''
Igen, ezek szellemek. Legalábbis kapni nem igazán lehet őket.
A pci9250-ről hallottam, hogy volt itt a ph-n pár embernek, de a pci1550-ről még nem is hallottam, nemhogy árlistában megtaláljam.
Egyébként az s3 mondattal nem 100%-ig értek egyet. Van amikor igen, van amikor nem. Pl. egy p3-1000 ma is sok mindenre elég, de egy s3 kártya igazából már a böngésző ablakot is csak akadozva görgeti, nemhogy még valami kisebb 3d-s programot is futtassunk rajta. Ha viszont csak ''szerver''-nek használjuk a gépet, akkor tényleg elég lehet az s3 is. -
Nekem határozottan tetszik. Ha értelmes áron lesz, elgondolkodok a beszerzésén. Sokszor okozott már problémát, hogy olyan gép volt nálam, amin más fajta bővítési lehetőség nem volt, csak sima pci. A gép egyéb teljesitménye bőven elegendő lett volna arra amire szántam, de a vga gondot okozott, igy cserélni kellett az egész gépet. Fölösleges. Ha ezt nem árazzák túl, akkor ideális lehet az ilyen régebbi gépekbe.
Végre valakinek eszébe jutott, hogy az utóbbi 10 év összes pc-jében volt pci foglalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest