- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
e-biza
őstag
az r300ast tuningolják fel vagy az r350-et butitják le? Tudom hogy ha elöbbi, akkor fenyegeti majd ez a kártya a r9800-at, ha utobbi, akkor meg egy r9500/9600 marad vagy nem? mármit hogy lesz most?
Gaius: igazán nem tudom miért állitassz olyat, amit nem tudsz alátámasztani. Azért mert megkapták az Nv35-öt tesztelésnek, máris mindenki hazudik? Ami a doom3-at illeti, én ugy tudom, hogy Carmack az ATI-t részesiti elönyben,legalábbis mintha olyat mondott volna, hogy elfut majd egy 8500ason. Felmerült bennem a kérdés, hogy akkor miért van benne olyan kapcsolo hogy nv30 és csak r200? :) Azért is érdekes, mert az r300 elöbb kinn volt mint az nv30. Valakinek 5lete van hogy miért nincsen benne r300as kapcsolo?
Szóval ha megnézed azokat az eredményeket mondjuk anandon vagy más oldalon, szinte 100% hogy 4x AA és 8x AF mellett is tesztelték (kivéve a q3at az anandon) -
e-biza
őstag
''MAjd meg kell nézni, hogy ha felnyomjuk az élsimítást és az anizotróp szűrést (ami alá én már nem adom, tekintve a 9700-es tudását), akkor is megállja-e a helyét az Nvidia......''
Ezt gondold át újra :)
dok: én is szeretem a hardocp-t de kinek mi az autentikus. szerintem petyának inkább az anandtech, mert ott gyöztes az nvidia. a nagyobbik gond, hogy újabb tesztek már nem fognak kijönni a nagy oldalakon, mert mit teszteljenek még1x? Söt ha most lefizették ökte a jobb eredményért nem valoszinü hogy utána lehuzzák saját magukat. A köv kártya teszteknél sem fogják újracsinálni, egyszerüen beirják, hogy doom3: 1234 FPS (a régi teszt eredményét). :( elszomorit engem ma minden. Talán új driver esetén, ha az nagyobb eredményt hoz, de az nvidia tegnap adta ki a drivert ami 30%al gyorsabb - és ezzel teszteltek a legtöbb helyen (x-bit labs tudtommal éppen nem, de toms és anand igen) -
e-biza
őstag
Az r400at szerintem nem azért nem dobják piacra mert az nv sem, hanem mert még nincsenek vele készen. De ezt lehet csak én gondolom igy, titokban már régen készen vannak vele :))
A driverhibára annyit lehet mondani, hogy minden gépen máshogyan viselkednek a programok, igy lehetséges hogy az ATI új drivere nem minden gépen u.olyan ''jo'', de manapság miben nincs bug? :) -
e-biza
őstag
bennem felmerül a kérdés, hogy ha húzza a kártyáit, az ATI is kénytelen lesz nagyobb hütöt rárakni? (én azt várom, hogy igen, kell rá egy joval nagyobb venti majd,s akkor majd megnézem azoknak a hozzászolásait akik anno azt mondták hogy nv sux a hütövel együtt _(ez csak a gondolatom,ne reagáljátok le elég Flame szagú)_
a 900mhzes kártyákat a gainward adja ki, nem tudom mennyit ér majd az a +50mhz erre kiváncsi vagyok. -
e-biza
őstag
+70Mhz Core elönye van a GeForce FX 5900 Ultrának. Az Ut2k3 alatt ha a jelenlegi 9800 pro-t felhuzza, akkor megelözheti,mert ott igen szoros volt a mérközés. Igazán nem tetszik amúgy ez a ne fejlesszünk csak huzzuk feljebb a kártyát munkálatok. Ha az nvidia csinálná már valahol a 100-ik helyen lenne ez a hozzászolás :) - halkan megjegyzem a GeForce FX 5200-on a jelenleg kiadott 44.03as driver is bugzik pl GTA Vice Cityben (textura hiba).
Meglátjuk mit hoz a jövö, elég lesz-e felhuzni a chipet vagy sem, egyáltalán az FX 5900 Ultra ellen akar versenyezni vagy valami középkategoriás dologgal csak.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest