Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
Aktív témák
-
erdoke
titán
Lehet elérni nagy órajeleket a Pentum-M architektúrájával is, csak komolyabb fejlesztések árán. Belegyúrják majd a High-K-t és más új tudományos-technológiai újításokat, aztán mehet az órajelemelés is.
Gondolj bele, hogy 2,5 GHz körül van most a Dothan laptopban. Ennek 3 GHz-en simán kell hasítania desktopon. Ha ez 65 nm-en a technológiai újításokkal, két maggal elketyeg 3-4 GHz-en, az nem szerény teljesítmény.:P Talán nem véletlenül hasonló úton jár az AMD is. -
VladimirR
nagyúr
elnezest, de szerintem az adott hozzaszolasban szo nem volt (nemhogy errol, de semmilyen) architekturarol
abbol kiindulva, hogy 1600+os pala-t, mat joidejen nehez kapni, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy akkoriban a tejas, de meg a prescott is csak holmi hir lehetett
ezenkivul nem titok, hogy az intel szeretin cserelgetni a tokozast
nekem az jott le a hsz-bol, hogy ''volt egy inteles hir, szoljunk be, hogy intel suxx''
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest