Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
rATdrAgOn #270 üzenetére
Csak oldando a kepzavart.
OSX=Dune
Kindozerek=StarWars
Valóban megkavartam magamat isAz SW3 felel meg kinézetben az OSX-nek, a Dűne meg kb. a Windows-nak - de tartalmasságában valóban inkább a Dűnéhez hasonlítanám az OSX-et.
De szerintem nem sokkal nagyobb élmény az OSX (volt már vele dolgom) - végülis nem öncélúan ''számítógépezek'' hanem valamilyen feladatot végzek el -
dekoninck
aktív tag
Ja, én csak feltételeztem, hogy jövőre, mire ez az Apple-Intel kooperáció megvalósul, pl. 5.6 GHz-s Pentium 5 és 3.3 GHz AMD procik lesznek. Én hamisítottam a furcsa ábrát
De komolyra fordítva a szót: az Apple gépek procijai valami vektoriális számító alegységet is tartalmaznak, ami miatt sok esetben iszonyú gyors. Az Intelben nyilván nem lesz ilyesmi, ezért hogyan tartja meg az előnyét az Apple? Vagy akkor már az Intel is olyan gyors lesz, hogy nem is lesz muszáj ezt az előnyt tartogatni?(Feltételezem, hogy a Mac akkor is maccülönböztethető lesz akár egy brand PC-től is. Bár az én 3 éves Compaq notim is szép, és tökéletesen működik egy hibás RAM cseréje óta, sohasem fagy le.
Nagyon szépek a Macek, de azért PC-ről megszokást igényel a használatuk. A csilivili vizuális effektusok meg (talán/nekem) olyanok, mint a Star Wars 3. része és pl. egy Dűne film közötti összehasonlítás: hiába fapadosabb a Dűne ''kinézete'', nem tartalmatlanabb az SW-nélA Photoshopp meg tök ugyanúgy működik mindkettőn. Apple monitort meg vehetek az alumíniumházas PC-mhez is (ami úgyis az asztal alatt van), és veszek is!!!!!
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dekoninck
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy alakulnak majd az ehhez hasonló grafikonok
Bővebben: link
Talán így??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest