- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
A Pentium M nem rossz proci (viszonyitva mondjuk a P4-hez, vagy a PPC-hez), de integralt memoria vezerlo nelkul elbukik a nagyteljesitmenyu kategoriaban. Mobil celokra persze jo lenne.
Hiaba nyomjak egyebkent most az Intel szoveget, a kovetkezo 1 evben az AMD-vel kapcsolatban az Apple-nek is felnyilhat a szeme, szoval mire realizalodni kezd az atallas, addigra modosithatnak.
''ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen ''
Az Athlon 64-et szerintem semmilyen vonatkozasban nem celszeru hasonlatossabba tenni a P4-hez. Az persze igaz, hogy celszeru lenne novelni a RAM sebesseget, aminek szerintem manapsag nem is lenne akadalya. -
Loha
veterán
Szerintem azért esett a választás, az intelre, mert komplett megoldásokat tud szállítani. Laptopokba szállítja a centrino platformot, asztali gépkebe, pedig komplett alaplap, chipset, hálókártya integrált VGA, proci kombókat...
Sokkal jobb megoldás, mintha vennének egy procit az AMD-től, és nekik kellene még hozzá mindent ''összetákolni''. -
TommyGun
őstag
''off topic de az AMD nagy huzása pedig az lehet hogy az ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen''
Szerintem a Venice-el most jól elvannak....X2-vel is jól állnak ami a teljesítményt illeti...mondjuk bazi drága és még sehol sincs....de ha terveznek ilyen puskaport akkor azt biztos nem most lövik le....ínységes időkben jól jöhet még az a +10-15%
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest