- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
T9 et én utálom , erdoke-nak van igaza.
-
(An)Dante
őstag
Azthiszem én pedig a hírek írásáról teszek le. Telefonról, T9-cel amúgy sem egy álom szöveget szerkeszteni és tény hogy mire egy mondat végére érek és az összes rohadt T9-es hibás bevitelt kijavítom már el is felejtem a szakasz elejét és ebből hülyeségek születnek. Talán mindenkinek kényelmesebb lesz, ha nem küzdök feleslegesen az elemekkel..
-
erdoke
titán
Én már letettem arról, hogy a mobilarénás hírekben található helyesírási, fogalmazási és stilisztikai hibákkal tömjem tele a fórumot.
Ez azért szép (fél) bekezdés:
''A cég már 6 hónapja elkészítette az első. A megoldás SoC (System on Chip - rendszer egyetlen chipben) megoldásra épül ahol egyetlen szilícium lapkára kerül integrálásra maga a CPU, a grafikus és memória vezérlő is.'' -
orbano
félisten
Nem akarom sértegetni a híreket író személyt, de lassan kezdek kételkedni abban, hogy sikerült neki valaha is az érettségi....
-
Stiky
senior tag
Mint egy szteroidokkal táplált iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest