- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciao
senior tag
válasz
killahdrums #34 üzenetére
tényleg szívesen vennék egy bolt megbízhatósági testzet, tudom nagy munka meg sok idő
-
anulu
félisten
válasz
killahdrums #14 üzenetére
részemről ez a téma lezárva.
amúgy nem szeretek ''érzelemből'' beszélgetni, főleg itt a PH!-n nem, de egy kicsit kellemetlen emlék, amit írtam. részemről ennyit, ne offoljunk. örülök, hogy ezt értelmesen megbeszéltük!
vissza a tárgyhoz!
valamit nem értek. van ugyebár egy keresztlicensz-szerződés az Intel és az AMD között. emiatt használhatja fel külön jogdíj nélkül az AMD az SSE3-at a megjelenő E0 A64-ben. nincs vmi olyan szabadalma az AMD-nek, amivel az Intel csökkenteni tudná a TDP-jét? -
anulu
félisten
válasz
killahdrums #4 üzenetére
''Imádják ezt a kazán meg forrófejű meg a lófa*%' tudja miket írni...''
én kérek elnézést, de évekig volt szvsz nemcsak nekem a fejemhez vágva, hogy ''lesarkazódik'', ''megfő'', ''elfüstöl''. akkor nekem is sz@rul esett, hogy az a procit, amelyik igaz, h lesarkazható ilyen szinten küldik a béka alsó fele alá. az elfüstöltetéséhez viszont már művészet kell. 130W-os TDP sok. főleg annak a fényében, hogy az E0-ás steppingű A64-el AMD-ék a hőtermelést C'n'Q nélkül is 20-25%-al csökkentik.
hogy miért szólok ilyen topichoz hozzá? mert úgy érzem, hogy az érem másik felét is meg kell mutatni. akik ismernek, tudják, hogy nemcsak pro, hanem pro/kontra szoktam nyilatkozni a cuccokról. legyenek akár azon gyártók termékei, amiket én választok, ha HW vásárlásról van szó (AMD, nVidia, Logitech, stb), akár más gyártóké. nem szoktam csak egy oldalát megvizsgálni az adott cuccnak, és ennek hangot is adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel I7-5930K
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest