- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciao
senior tag
válasz
killahdrums #34 üzenetére
tényleg szívesen vennék egy bolt megbízhatósági testzet, tudom nagy munka meg sok idő
-
anulu
félisten
válasz
killahdrums #14 üzenetére
részemről ez a téma lezárva.
amúgy nem szeretek ''érzelemből'' beszélgetni, főleg itt a PH!-n nem, de egy kicsit kellemetlen emlék, amit írtam. részemről ennyit, ne offoljunk. örülök, hogy ezt értelmesen megbeszéltük!
vissza a tárgyhoz!
valamit nem értek. van ugyebár egy keresztlicensz-szerződés az Intel és az AMD között. emiatt használhatja fel külön jogdíj nélkül az AMD az SSE3-at a megjelenő E0 A64-ben. nincs vmi olyan szabadalma az AMD-nek, amivel az Intel csökkenteni tudná a TDP-jét? -
anulu
félisten
válasz
killahdrums #4 üzenetére
''Imádják ezt a kazán meg forrófejű meg a lófa*%' tudja miket írni...''
én kérek elnézést, de évekig volt szvsz nemcsak nekem a fejemhez vágva, hogy ''lesarkazódik'', ''megfő'', ''elfüstöl''. akkor nekem is sz@rul esett, hogy az a procit, amelyik igaz, h lesarkazható ilyen szinten küldik a béka alsó fele alá. az elfüstöltetéséhez viszont már művészet kell. 130W-os TDP sok. főleg annak a fényében, hogy az E0-ás steppingű A64-el AMD-ék a hőtermelést C'n'Q nélkül is 20-25%-al csökkentik.
hogy miért szólok ilyen topichoz hozzá? mert úgy érzem, hogy az érem másik felét is meg kell mutatni. akik ismernek, tudják, hogy nemcsak pro, hanem pro/kontra szoktam nyilatkozni a cuccokról. legyenek akár azon gyártók termékei, amiket én választok, ha HW vásárlásról van szó (AMD, nVidia, Logitech, stb), akár más gyártóké. nem szoktam csak egy oldalát megvizsgálni az adott cuccnak, és ennek hangot is adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest