- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
én mint nem csak informatikai szakember használom ezt az ügyfélkapus rendszert, hanem mint aki bevallásokat ad föl nap mint nap ezen keresztül. Én az emberi oldalát közelítem meg a dolognak, amit látok nap mint nap. Egyszerűen a felhasználók zöme (nem tudom hány %, de nagyon sok), nem tudja kezelni az interneten történő bevallást. Örülök ha a kollégák be tudnak egyáltalán lépni az egylépcsős azonosítás után, nem hogy még usb, dig. aláírás, mobiltelefon stb.. Ezért nem csodálom, hogy ezt az egyszerű módszert alkalmazzák az üzemeltetők. Sajnos ezt is figyelembe kell venni. A könyvelők nagy zöme, középkorú hölgy, akik ha már nem az a bejelentkező képernyő fogadja őket, lefagynak mint a windows. Így azért nehéz modern rendszereket építeni, márpedig ezek a hölgyek használják nap mint nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest