Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Pompi #7 üzenetére

nem, valóban nem próbáltam még, mert sajnos az ilyen kaliberű készülékek túl drágák egyelőre a pénztárcámhoz.
    éppen ezért ki is emelem még egyszer a lélnyeget: 3G -> fizetős, WiFi -> ingyenes.

de ezt továbbra sem általánosan értettem, ez végig a saját véleményem volt a saját szemszögemből. ha neked van pénzed fizetni a 3G használatért, akkor hajrá... nekem mindneesetre az k. drága (még), így nem kell.

egyébként a méret súly dolog ha gondolod jöhet privátban, vagy ha már volt valahol, ahol kitárgyaltátok, akkor azt is elolvasom szívesen.

törölt tag

válasz Pompi #5 üzenetére

nem is feltétlen arra gondotlam.
    de mondjuk az egyik dolog, hogy ha sok adatot forgalmaz az ember, akkro az sok ezerbe kerül havonta. videótelefonálni egyrészt (nekem) nincs kivel, másrészt meg az is marha drága. szóval ezért nem igazán díjazom a 3G-t egyelőre. a WiFi meg azért szintén terjedőben van, és a városban már jópár helyen van ingyenes hotspot. amiről mondjuk mehet a skype és társai :)
    ha meg csak keveset akarok netezni, arra bőven elég az EDGE, és még a lefedettsége is jobb. viszont ha nem raknak 3G-t a készülékbe, akkor a súlya, a mérete és az ára is kisebb lehet. nem azt mondom, hogy _csak_ ilyet gyártsanak, de ilyen _is_ kell szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák