- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én ezt írtam: Én meg nem tudom megérteni őket (és el is itélem), hogy egy vallás miatt hogyan lehet képes valaki ilyesmire..
Te meg ezt: Megértem őket, mert ezzel megsértették őket, és ez nyilván nem tetszik nekik. Mindezt azért mert egy újságnak ''olyan kedve volt''.
Kettőnk mondatai között nincs ellentét, mert én nem azt nem tudom elfogadni, hogy megsértették őket, és jogosan tiltakoznak ellene, hanem azt, hogy hogyan teszik mindezt. (Dánia elleni szankciók, dánok kiutálása az országból, akik semmiről nem tehetnek, világpolitikai ügyet csinálnak az ügyből.. ). Tehát másról beszéltünk. És ugyanúgy elitélem a keresztény vagy akármilyen más ilyen radikális robbantgató gyűlöletszító csoportokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Borderlands 4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest