- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én ezt írtam: Én meg nem tudom megérteni őket (és el is itélem), hogy egy vallás miatt hogyan lehet képes valaki ilyesmire..
Te meg ezt: Megértem őket, mert ezzel megsértették őket, és ez nyilván nem tetszik nekik. Mindezt azért mert egy újságnak ''olyan kedve volt''.
Kettőnk mondatai között nincs ellentét, mert én nem azt nem tudom elfogadni, hogy megsértették őket, és jogosan tiltakoznak ellene, hanem azt, hogy hogyan teszik mindezt. (Dánia elleni szankciók, dánok kiutálása az országból, akik semmiről nem tehetnek, világpolitikai ügyet csinálnak az ügyből.. ). Tehát másról beszéltünk. És ugyanúgy elitélem a keresztény vagy akármilyen más ilyen radikális robbantgató gyűlöletszító csoportokat. -
Lortech
addikt
Igazuk van? Szerinted egy súlyban van a kettő? (gúnyrajzok - robbantgatás, gyújtogatás..) Én meg nem tudom megérteni őket (és el is itélem), hogy egy vallás miatt hogyan lehet képes valaki ilyesmire.. Míg a rajzokról kb annyi véleményem van, hogy lesz@rom, hogy miket rajzolgatnak egyesek..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged