- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Hááááááát, én annyit fűznék a nagy IBM agyaláshoz, hogy nekik biztos nem jutott eszébe, hogy hogyan is terül el a paszta ha szétnyomják...Pl ha egy központi helyről kezdik szétnyomni, akkor nincs ellenállás semelyik irányba, és addig terjed amíg ki nem ''buggyan'' valahol. Ilyen módszerrel pl simán olyan szívóhatású pasztázást lehet csinálni, hogy utána processzorostul szeded ki a hűtődet (ha nem vigyázol
)... Ezért sem értem, miért látni sok helyen, hogy a pasztát már már pazarló módon előre szétkenik a heatspreader-ön. Ki lehet próbálni hogy két üveglap közé teszünk vízcseppeket, szétszórtan, vagy egy vízcseppet középre, hogy vajon mennyi levegő marad a felületek között.
A másik meg, hogy a paszták hővezető képessége nagy mértékben elmarad a fém-fém kontaktusétól, és ha ott ahol amúgy fémek érintkeznének, egy nagy adag paszta foglal helyet, akkor szerintem összességében romlik majd a hőátadás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)... Ezért sem értem, miért látni sok helyen, hogy a pasztát már már pazarló módon előre szétkenik a heatspreader-ön. Ki lehet próbálni hogy két üveglap közé teszünk vízcseppeket, szétszórtan, vagy egy vízcseppet középre, hogy vajon mennyi levegő marad a felületek között.