- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
A leghangosabb a gépben általában a VGA és a Chipset hűtése. Nézd meg a hűde nívós Asus A8N SLI Deluxe alaplapot. Akinek ilyen van gyári ventillátorral, az meg is nézheti magát, még ha a procija nem is termel hőt.
Erről a radiról meg annyit, hogy lássuk az eredményeket! Bár én továbbra is annak a híve vagyok, hogy egy normálisabb klímaradi két minőségi 12cm-es ventivel 5 volton elvisz mindent. Persze jól néz ki ez is, és ha valakinek van rá pénze. Mert szép és jó, csak hát horror ára van sajnos -
atus33
tag
Igaz, bár nem csak erre a cikkre jegyeztem meg a fentieket. A gyári hűtés gyakran hangos, vagy pedig drága; tisztességes (csendes és hatékony) hűtéshez egyre többet kell fizetni és / vagy tervezni. A cikkbeli radiátor kimondottan kicsit ''erős'' számomra, de az is, hogy lassan külön iparág lesz a PC alkatrészek hűtése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest