- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
Döbbenten olvastam a hírt, mivel tervezem épp egy 2500+ -os Barton vásárlását. Meg lehet állapítani ránézésre, hogy tényleg az-e, nem pedig egy hamis darab? Vagy vigyek valami jobbfajta nagyítót?
:(( -
törölt tag
Intelt ménem?! :)
-
Egy kicsit kamuszagú a dolog...
Meg egy üzlet hírnevét ilyen hülyeséggel lerontani...
VladimirR 18# egyetértek maximálisan!
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
Hihetetlen szinte
-
Szuri
tag
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Átolvastam az ezzel foglalkozó hwsw-s topikot. A hamis prociknál 3 helyen szomszédos egy-egy lábat összekötnek, kettő a magfeszültséget változtatja 1,65V-ról 1,75V-re, egy az FSB-t 133-ról 166-ra. Így alacsonyabb órajelű proci jobbnak mutatkozik be, és ezekből aztán tuninggal nem lehet többet kihozni. A forrasztásokat a procin nagyítóval is alig lehet látni, a fent említett topik bazinagy nagyításán viszont igen. Az elején a feliratot is cserélik a hamisítók.
-
VladimirR
nagyúr
valoszinutlen, hogy a boltosok akarhol is leallnanak hamisitani az amd procikat, mivel annal a mennyisegnel ami egy kiskeren atmegy angyobb gond azzal elszamolni, hogy honnan vannak azok az erosebb procik amirol o szamlat adott, es hova tuntek a gyengek amiket o megvett a nagykertol
masfelol pedig nehez elkepzelni, hogy a boltos a pult alatt egy pakaval (megha csodakeze van is) olyan minoseget produkal, hogy nem szurni ki meg alaposan megnezve sem -
burgatshow
veterán
Lassan már ott tartunk, h a szakértők nem tudják megmondani melyik a hamisítvány és melyik az eredeti!
Ez van srácok! :O -
Zeratul
addikt
Múlt héten kifogtam egyet, ment is vissza a boltba másnap.
Részletesen az alábbi linken.
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=007844
Képek:
http://people.inf.elte.hu/pogi/procieleje.jpg
http://people.inf.elte.hu/pogi/procihata.jpg -
engusz
veterán
Nem is tudom, hogy egy ilyen helyzetben mit csinálnék. Az biztos, hogy a pereskedés a cég ellen több időt és energiát vonna el, mint az új proci megvétele. :)
-
Loretto
veterán
ugye milyen hosszu az intel keze!
;) -
L3zl13
nagyúr
Szerintem nem annyira ez a veszély. Legalábbis engem nem ez fenyeget, hanem inkább egy 2800-3200+-ként eladott 2500+.
Vagy még lentebb egy 2200-2600+-ként eladott 1800+.
Vagy szerintetek annyira nem foglalkoznak a lebukás kockázatával, hogy eladnának egy TBred-et Bartonként?
(Bár ehhez a magyar boltokban még hamisítani sem kell. :)) ) -
törölt tag
Képzeld el amint hazaviszed álmaid prociját, mondjuk egy 2500+os bartont, hogy majd milyen jól felhúzod 3200+ig :) Elég nagy lehet a meglepetés, hogy még 2500+on sem stabil :)
-
Shim
őstag
és ezeket mi alapján lehet megkülönböztetni az eredetitől? ez az egészben a leglényegesebb...
-
fanatic
aktív tag
Mindent hamisítanak! Pont ezzel ne tennék!? :(
-
eddie303
őstag
Elég nem szép
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest