- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Tetszik ez az egér, mert tényleg nagyon szép és futurisztikus külseje van. Mindazonáltal Én kicsit drágállom, és bár a G5 és G7 sem egy olcsó fajta, és nincs is rajtuk annyi gomb, mint ezen, de szerintem azok jobban megérik a pénzüket. Mondjuk, Akinek az kell, hogy HTPC-t irányítson fotelből, az megveheti. Remélem továbbá, hogy a G5 után is kiadnak még vezetékes egeret, mert személy szerint idegenkedek a vezeték nélkülitől. Tudom, hogy mostanra már eléggé kiforrta magát ez a technológia, meg minden, de Én jobban szeretem a régit.
Érdekes ötlet ez a Wii-szerű irányítás, ez a jövő, lassan már tényleg úgy fogjuk a gépet kezelni, ahogyan Tom Cruise a Különvélemény-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest