Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz
Hacked_4099 #6 üzenetére
Én meg árulom!!! Csak tudom, mit mennyiért adok!!! :)
-
pufi
tag
válasz
Azték Kakas #8 üzenetére
oops. Az az érdekes, hogy szinte a hozzászólásoddal egy időben kaptam egy mail egyik barátomtól akinek ilyen lapja van és mivel ő egy kicsit figyelmesebb mint én, szintén rájött (illetve elolvasta a szöveget) arra, amit írtál. De sajnos a sebessége még így sem éri el az ECS-emet.
-
Azték Kakas
csendes tag
Sziasztok!
Akinek hiányoznak a beállítási lehetőségek a BIOS-ból, az egyszerűen nyomja meg a CTRL+F1-et a főmenüben.... és láss csodát, minden előkerül majd.
(By pushing CTRL+F1 in the main menu of the BIOS all the advanced options will appear.)
Hűűű, de régen nem szóltam már hozzá semmihez... -
pufi
tag
Lehet, hogy nem szimpatikus amit mondok, de kipróbáltam, leteszteltem; illetve a 7VAX-et
Annak való, aki össze akar rakni egy gépet, az örökkévalóságnak és totál semmit, de semmit nem óhajt bállítani. Nem találtam a bios-ában (többek között) semmiféle, a ramok beállításaihoz hozzászóló funkciót azon kívül, hogy 266/333/400. Ezen kívül lassú, de rendesen. Amit kivettem a gépemből, hogy ezt a csodát beletegyem, az egy Epox 8KHA+ volt. Kb. 1 nap múlva olyan szépen röpült vissza a gépbe, mint a szél. Ahhoz a ,,régi,, KT266-os laphoz képes ez a KT400-as csoda, semmi. Minden tesztben, alkalmazásban lényegesen lassabb, mint az Epox. Jelenleg egy ECS K7VTA3 vana gépben egy 1900+ -os procival. Az ECS egy jó 5-össel olcsóbb és nem kicsivel gyorsabb, mint eme Gigabyte. A Gigabyte-al szaggattak a játékok, a memóriasebesség (333-as Kingston) a bányászbéka segge alatt, stb.. Az elmúlt pár hónapban jópár 266-os, 333-as, 400-as deszka megfordult a gépemben, ugyanazokat a teszteket futtattam mindegyiken és MINDENBEN alulmaradt a Gigabyte.
Szerintem nem a legjobban sikerült lap. -
Hacked_4099
csendes tag
Köszönöm, hogy kijavítottál, de az ára tuti 25 ezer bruttó! Nincs egy hete, hogy ilyet vett a szobatársam! :t
-
Godfather
aktív tag
válasz
Hacked_4099 #3 üzenetére
A Serial-ATA-t elfelejtetted kitörölni... :)
-
Hacked_4099
csendes tag
Láttam már eme lap kistestvérét, ami ''csak'' :)) De ilyen jó lapot ilyen olcsón hol kap akárki is? Ha nem mostanában vettem volna lapot, tuti ilyet vennék. Ajánlom bárkinek! Nem is nehéz beszerezni.
-
Sidaries
őstag
Ennyi színt én még nem láttam alaplapon. Szvsz elég gázul néz ki.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest