Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz joghurt #7 üzenetére

Persze, tudna, de nem a mostani lapok döglenek, hanem a 100 éves Abitok meg Asusok és egyéb deszkák, de ezeken nem minőségi kondik voltak. Én a mostani lapokról beszéltem, ha ezeket megnézed (a márkásakat) szinte csak Rubycon meg Nichicon van. Persze hibás darabok mindig léteztek, és létezni is fognak.

Az Abitos dologról meg annyit, hogy ott nem tervezési hiba volt (mivel minden alaplapon van ott kondi), hanem gagyi kondikat tettek rá, ami hamar megdöglött. Ez a helyzet sok más mai tápegységgel is. Ahol gagyi van, ott a melegtől hamar megpúposodik és kiszárad.

Egyébként ne értsd félre, én is jó dolognak tartom az új kondikat, mert szerver lapokon már bizonyítottak, csak ezt a Giga most úgy állítja be, mint ők most találták volna ki. Kihasználják az emberek tudatlanságát, és ezzel is több pénz gombolnak re róluk.

Ja és mégvalami. Manapság 3 év alatt bőven elavul egy alaplap, tehát szerintem 3 év után indokolt a csere. Azok az idők mások voltak.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• Daywalker

addikt

válasz Loha #2 üzenetére

Ez megint ilyen parasztvakítás. A paraszt csak annyit lát, hogy ezen több van, aztán ez biztosan jobb. Gigabyte is több bőrt lehúz valamiről, csak hogy rámondhassa: ''ez új, és ezért drágább.''

Az új kondik tényleg jók, viszont épp a tápos fórumban írták, hogy a most használt szokványos felépítésű Rubycon és Nichicon ugyan olyan megbízhatóak, mint ezek, és az áruk csak töredéke.

Új hozzászólás Aktív témák