- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Persze, tudna, de nem a mostani lapok döglenek, hanem a 100 éves Abitok meg Asusok és egyéb deszkák, de ezeken nem minőségi kondik voltak. Én a mostani lapokról beszéltem, ha ezeket megnézed (a márkásakat) szinte csak Rubycon meg Nichicon van. Persze hibás darabok mindig léteztek, és létezni is fognak.
Az Abitos dologról meg annyit, hogy ott nem tervezési hiba volt (mivel minden alaplapon van ott kondi), hanem gagyi kondikat tettek rá, ami hamar megdöglött. Ez a helyzet sok más mai tápegységgel is. Ahol gagyi van, ott a melegtől hamar megpúposodik és kiszárad.
Egyébként ne értsd félre, én is jó dolognak tartom az új kondikat, mert szerver lapokon már bizonyítottak, csak ezt a Giga most úgy állítja be, mint ők most találták volna ki. Kihasználják az emberek tudatlanságát, és ezzel is több pénz gombolnak re róluk.
Ja és mégvalami. Manapság 3 év alatt bőven elavul egy alaplap, tehát szerintem 3 év után indokolt a csere. Azok az idők mások voltak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
Ez megint ilyen parasztvakítás. A paraszt csak annyit lát, hogy ezen több van, aztán ez biztosan jobb. Gigabyte is több bőrt lehúz valamiről, csak hogy rámondhassa: ''ez új, és ezért drágább.''
Az új kondik tényleg jók, viszont épp a tápos fórumban írták, hogy a most használt szokványos felépítésű Rubycon és Nichicon ugyan olyan megbízhatóak, mint ezek, és az áruk csak töredéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest