- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
janpotocki #35 üzenetére
Nem, nem kene hetvegen hulyesegeket irogatnom
-
G.A.
aktív tag
Nos igen, 975x... Eddig ASUSos voltam, de a Gigabyte 955ös chipsetes lapja is jó lett és ez sem rossz! Kerestem én is a 4 ventit, sokáig végül metaláltam a 3 pines kábelüket (1db 3pines csati 2 ventihez?) ez nekem azt jelenti, hogy nem valószínű a magas fordulatszám, alapbeállításon, de csak csak fel lehet emelni a BIOSon, vagy progin keresztül...
Valaki említette hogy nem SB Live! 24 van bene hanem rendes Audigy2... Valami linket ha kérhetnék, mert én csak PH! Találtam hogy Live! van benne. Azért jó is lenne meg rossz is hisz nem rég vettem Audigy2 kártáyt... Azért jó, mert nem férne be a gépbe nekem most 3 PCI slot foglalt (az új alaplapoknál ezt hiányolom) és valamit ki kell hagynom. Tudja valaki, hogy van e benne SATA / SATA2 vezérlő (1,5gbps és/vagy 3gpbs)?
Amit nem igen értek az hogy csinálnak nagy böhöm házakat (nekem is ilyen van) és miért nem csinálnak nagyobb, valamivel nagyobb) alaplapokat hogy több slot legyen, vagy hogy távolabb legyenek ( nem szeretek VGA mellé kártyákat rakni és a 975ben a 2 PCI a 2PCI-E között van/ Levegőzés csökken).
Én így képzelem el ezt a gépet: [link]
Jó hogy megjenelik így a 955ös lapok ára csökken... Mennyibe kerül?? Na sejtése mindenkinek van, ráadásul hogy ez az első, eddig egyetlen 975ös lap.... -
Raymond
titán
Csak annyit, hogy az alaplapra nem Live! 24bit van integralva, hanem Audigy2 es a chip ott talalhato az utolso ket PCIe slot mogott (vagy elott, attol fugg honnan nezzuk
)...
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Szerintem nem rosddz de kicsit tulzás már chipsete
-
válasz
viharhozo #19 üzenetére
Ettől még meredek azzal reklámozni, hogy 4 VGA mehet bele. Amúgy az írás szerint a PCIx1, és a PCIx4 képes fogadni még VGA-kat. De haveszünk még két PCI-os videokártyát, amit egyszerűbb, mint PCIx4/x1-est, akkor már -írd és mondd- 6 VGA lehet a gépünkben. De az intel helyében még kettőt integrálnél is a 975-be, hogy 8 legyen.
-
Hahh. 4 VGA, mi? 2006-ra 2x8-as SLI osztás. Csupa jó terv az Inteltől.
-
D.Orion
veterán
Nah szóval tessék nézni a képeket ,hogy mit is tud ez a kicsike. Vílágító kék izé a csőben, meg jó kis crossfire technologia. [link]
-
^Bundi^
őstag
igen jo lap...kár, hogy az amd nem gyárt saját chipsetet...nemhiszem, hogy az nforce 5 támogatni fogja a crossfire -t, vagy az ati xXXX az sli -t
nekem teszik a lap..
amúgy mekkora sáv kell 1 7800GTX nek?..Pci-e 4* ki tud szolgálni 1 ilyen kari -t? -
CSinosnak ,csinos kis deszka , az tény...
Bár kiváncsi leszek a tuning részére( elvileg tuning deszka)...
Nah meg az árára
Szerintem nem lesz hangos, de majd ha lesz valakinek az ossza meg velünk a tapasztalatait -
Scream007
őstag
az a 2db kék nem tom mi nagyon dizájnossá teszi ezt a lapot.
remélhetőleg teljesítménye is ilyen. -
válasz
bolondember #11 üzenetére
A 12cm ventis tápokban is a hátsó rács által meghatározott levegő útjára merőlegesen fúj a venti, mégis kijut a szabadba a meleg levegő, nem?
-
SzlobiG
félisten
Nagyon jól néz ki!
KÍváncsi leszek az árára tuti 50K fölött lesz.
-
_Gudella
senior tag
Nem vannék olyan alaplapot amin van ventilátor az biztos.
Az ilyen kicsiket soha nem lehet elviselni. Követhenék mások is azt a megoldást ami az ABIT AW-8-on van, az nagyon szimpatikus -
viharhozo
addikt
Ket kartyat az asztalon kell tarolni vagy hova dugom oket?
-
robyeger
addikt
Hát igen ezt még jelenleg nem tudhatjuk 100%-ig.
Lehet, hogy majd a Vanderpool (Virtualization Technology) miatt válik szükségessé, de attól szerintem egy ilyen VT-s proci is menni fog 945/955 chipseten, max. nem lehet majd aktivizálni a vanderpool-t. Valjuk be otthoni használatnál nincs nagyon szükség Virtualizációs technológiára.
-
Loretto
veterán
-
robyeger
addikt
válasz
bolondember #3 üzenetére
Szerintem a ventik igazán csak 266Mhz FSB felett lépnek majd életbe, hiszen a 955X chipset is bírja passzívan a 266 tempót, akkor ez miért nem tudná?
Az Abit Q-OTES heat-pipe megoldásánál is hőérzékeny fordulatszámszabályzást alkalmaznak, szóval aki nem extrémen tuningol, annak nem kell félnie.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Miben nyújt újat a 975 a 955-höz képest?
-
válasz
bolondember #3 üzenetére
Szerintem nem lesz hangos, mégpedig azért, mert az LGA775 hűtőről áramló levegő fog behatolni a két csőbe, amit csak megsegít a két 5 cm venti. Így ezek nem fognak nagy fordulaton menni, ergo nem lesz hangzavar sem.
Legalábbis szerintem. Nem tudom, hogy a GB mérnökei ugyanígy gondolkodtak-e... -
bolondember
MODERÁTOR
nem akarom az ordogot falra festeni, DE: milyen hangja lehet ennek?!
-
robyeger
addikt
Ránézésre nekem ez az alaplap egyszerűen mennyei!
A FET áramkörök és az új chipset hűtése nagyon cool!
Maximum annak lesz kisebb nehézsége, aki vízzel akarja hűteni az északi hídat. Ciao: Az új procik nem fogják maguknak megkövetelni a 975X chipsetet, gond nélkül üzemelnek 945/955-n is. Az Intel legalább is ezt állítja és a tesztpéldányos procik is ezt bizonyítják.
-
ciao
senior tag
nem valami bizalomgerjesztő számomra az 5 centis venti, de hogy megint új chipkészlet az új proci alá egyenesen komolytalanná teszi az Intelt nem szoktam flémelni, de ez megérdemli!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest