Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Nos igen, 975x... Eddig ASUSos voltam, de a Gigabyte 955ös chipsetes lapja is jó lett és ez sem rossz! Kerestem én is a 4 ventit, sokáig végül metaláltam a 3 pines kábelüket (1db 3pines csati 2 ventihez?) ez nekem azt jelenti, hogy nem valószínű a magas fordulatszám, alapbeállításon, de csak csak fel lehet emelni a BIOSon, vagy progin keresztül...
Valaki említette hogy nem SB Live! 24 van bene hanem rendes Audigy2... Valami linket ha kérhetnék, mert én csak PH! Találtam hogy Live! van benne. Azért jó is lenne meg rossz is hisz nem rég vettem Audigy2 kártáyt... Azért jó, mert nem férne be a gépbe nekem most 3 PCI slot foglalt (az új alaplapoknál ezt hiányolom) és valamit ki kell hagynom. Tudja valaki, hogy van e benne SATA / SATA2 vezérlő (1,5gbps és/vagy 3gpbs)?
Amit nem igen értek az hogy csinálnak nagy böhöm házakat (nekem is ilyen van) és miért nem csinálnak nagyobb, valamivel nagyobb) alaplapokat hogy több slot legyen, vagy hogy távolabb legyenek ( nem szeretek VGA mellé kártyákat rakni és a 975ben a 2 PCI a 2PCI-E között van/ Levegőzés csökken).
Én így képzelem el ezt a gépet: [link]

Jó hogy megjenelik így a 955ös lapok ára csökken... Mennyibe kerül?? Na sejtése mindenkinek van, ráadásul hogy ez az első, eddig egyetlen 975ös lap....
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest