- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Nos igen, 975x... Eddig ASUSos voltam, de a Gigabyte 955ös chipsetes lapja is jó lett és ez sem rossz! Kerestem én is a 4 ventit, sokáig végül metaláltam a 3 pines kábelüket (1db 3pines csati 2 ventihez?) ez nekem azt jelenti, hogy nem valószínű a magas fordulatszám, alapbeállításon, de csak csak fel lehet emelni a BIOSon, vagy progin keresztül...
Valaki említette hogy nem SB Live! 24 van bene hanem rendes Audigy2... Valami linket ha kérhetnék, mert én csak PH! Találtam hogy Live! van benne. Azért jó is lenne meg rossz is hisz nem rég vettem Audigy2 kártáyt... Azért jó, mert nem férne be a gépbe nekem most 3 PCI slot foglalt (az új alaplapoknál ezt hiányolom) és valamit ki kell hagynom. Tudja valaki, hogy van e benne SATA / SATA2 vezérlő (1,5gbps és/vagy 3gpbs)?
Amit nem igen értek az hogy csinálnak nagy böhöm házakat (nekem is ilyen van) és miért nem csinálnak nagyobb, valamivel nagyobb) alaplapokat hogy több slot legyen, vagy hogy távolabb legyenek ( nem szeretek VGA mellé kártyákat rakni és a 975ben a 2 PCI a 2PCI-E között van/ Levegőzés csökken).
Én így képzelem el ezt a gépet: [link]
Jó hogy megjenelik így a 955ös lapok ára csökken... Mennyibe kerül?? Na sejtése mindenkinek van, ráadásul hogy ez az első, eddig egyetlen 975ös lap....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ddr5 ram
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest