Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolondember #11 üzenetére
A 12cm ventis tápokban is a hátsó rács által meghatározott levegő útjára merőlegesen fúj a venti, mégis kijut a szabadba a meleg levegő, nem?
-
robyeger
addikt
válasz
bolondember #3 üzenetére
Szerintem a ventik igazán csak 266Mhz FSB felett lépnek majd életbe, hiszen a 955X chipset is bírja passzívan a 266 tempót, akkor ez miért nem tudná?
Az Abit Q-OTES heat-pipe megoldásánál is hőérzékeny fordulatszámszabályzást alkalmaznak, szóval aki nem extrémen tuningol, annak nem kell félnie.
[Szerkesztve] -
válasz
bolondember #3 üzenetére
Szerintem nem lesz hangos, mégpedig azért, mert az LGA775 hűtőről áramló levegő fog behatolni a két csőbe, amit csak megsegít a két 5 cm venti. Így ezek nem fognak nagy fordulaton menni, ergo nem lesz hangzavar sem.
Legalábbis szerintem. Nem tudom, hogy a GB mérnökei ugyanígy gondolkodtak-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest