Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pgyuf

tag

válasz Senior tag #17 üzenetére

''Autóban csak a nagy kijelzős, jellemzően fixre hegesztett GPS használható jól''

Én egyáltalán nem így gondolom. Pont az az igazi értelme a pda-nak, ha mikor beülsz az autóba fogod a zsebedből és beteszed a gépet a tartóba, majd az út végén kiveszed és be a zsebbe újra. Igazán nagy pazarlásnak tartom a beépített gps-eket.

A ''bolhaszarnyi'' kijelző nekem pontosan elegendő ahhoz, hogy lássak minden információt. Lehet, hogy még jó a szemem? :)

''Ha edzed az agyadat, akkor mindent fejben tudsz tartani, egyébként csak eltunyulsz''

Én a pda segítségével is eleget edzem az agyam. A számítógép (pda) sokszor arra való, hogy ne kelljen feleslegs adatokat fejbentartanunk, ráadásul könnyebb adatokat email-ben elküldeni, mint galambpóstával.. Ennyi erővel járj gyalog, ne autózz (metrózz :) ) avval meg edzed a testedet. :F

Azt szerintem senki nem cáfolja, hogy a subnoti sokkal többet tud(hat), mint a pda. De mondjuk nyáron, meg egyébként sem mindegy nekem, hogy egy 2 kilós subnotit, vagy egy 15dkg-os pda-t teszek a zsebembe.

Nokia 6233? Töredéke a kijezője egy PDA-nak. ;]

Új hozzászólás Aktív témák