- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Inimma
csendes tag
Geforce FX -el próbáltad?
Mert arról volt szó, nem TNT2 -ről! -
maniac
senior tag
Na ez kezdd egyre viccessebb lenni. De ezt mar 1 korabbi hozzaszolasomban megjosoltam :)
-
HiperG
addikt
Már a 3dmark2001se-vel is csítel?
Ez új? -
X-COM
nagyúr
na mert a futuremark erre csak most jött rá...........
-
LukE
veterán
jé, volt ilyen, azthittem, csak kicsit túlhúztam szegény gépet, mikor nem volt sárkány, meg az oszlopok között lőtték egymást a fegyverek:)) De azért a napszemüveg jól látszott:)
-
LukE
veterán
jé, volt ilyen, azthittem, csak kicsit túlhúztam szegény gépet, mikor nem volt sárkány, meg az oszlopok között lőtték egymást a fegyverek:)) adott is vagy +1500 pontot
-
MaUser
addikt
Hm kíváncsi vagyok mikor derül ki, hogy az nvidia már az asmdemo vga tesztjében is csalt......:)
-
fakocka
tag
''....vállalat fórumán kijelentette: nem igaz, hogy dollár-százezrekbe kerül a részvétel a cég Béta-programjában. A Béta-programban a minimális tagsági díj ötezer (!) dollár évente.''
Szóval, hogy is van ez? Nem kerül százezrekbe, de csak alsó határ van megszabva....
Lehet, hogy az NVidia csúszott az utolsó havi tagsági díj befizetésével, és azért van most a cirkusz... :) -
pigor
tag
Én arra lennék kiváncsi, melyik fél hazudik a béta-teszt költségeivel kapcsolatban! Ha tényleg csak 5K $ lenne a részvétel, akkor az nVidia nagy f@kír, h nem vett részt benne (bár az is ciki lenne, ha pár 100K $-t ne tudna kipengetni egy ilyen reklámra...)
-
haver
tag
Nem is nVidia az igazi neve :)
-
PaladiN
aktív tag
Mi lesz még ebbôl?
Azért az nem semmi hogy milyen nyilatkozatháború van, és erre nem reagál az nvdia hivatalosan!
Ezért sztem még levághatnak egy-két fejet a cégnél, sôt akár egészen a tetejéig (gondolok itt pl. a vezig-re) is begyěrězhet a történet. Ejnye-bejnye :( -
Zsiba
senior tag
Szappanopera mikor készül a sztoriból?
-
twollah
nagyúr
Ötletes a kifigurázó plakát.
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest