Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• marcee

addikt

válasz Jégkokó #9 üzenetére

Én csak akkor használom az IE-t, ha rá vagyok kényszerülve és biztonságos az oldal. Legutóbb siettem valahova, megnéztem gyorsan a terkep.hu-n (aminek ugye csak IE-hez van activex vezérlője), hogy hogyan jutok el a célba, minimalizáltam az ablakokat és huss... Hazaérve kegyetlen winchester aktivitásra lettem figyelmes, hát istenem, swap-pelt a drága, kevéslett neki a 2 giga ram. [link]

• VladimirR

nagyúr

válasz Jégkokó #9 üzenetére

mint fentebb emlitettem, renderelesben nincs jelentos (azert helyesbitek, mert lwegutobbi meresemkor egyaltalan nem volt, most azonban van, az IE javara) kulonbseg az IE es a bugroka kozott, viszont az opera jelentos lemaradasnak ''orvendhet''
    harom bongeszovel teszteltem, a megnyitott file egy a gepen levo 18 megas .html file volt (innen ph-rol mentettem le az egyetlen 10 000+ hozzaszolasos forumtemat), az oldal renderelesehez felhasznalt processzoridok a kovetkezok voltak:
    a bongeszo neve utan lathato a rendereleshez szukseges processzorido (perc:masodperc), mellette zarojelben pedig a bongeszo megnyitasahoz szukseges processzorido (masodperc)
    az eredmenyek ket meres atlagabol jonnek, de jelentos elteres egy esetben sem volt a ket meres kozott
    ie 6: 0:50 (0.25)
    bugroka 1.5: 1:05 (1.2)
    netscape 8.0.3.3: 1:40 (3.2)
    opera 8.5: 2:21 (0.6)

Jim Tonic: miert is? bar nem minden bongeszovel talalkoztam eddig a felsoroltak kozul, de nagyjabol igaza van Zsiganak, igy jogos a kerdese (a valasz pedig imho az, hogy elsosorban azer', mer hatalmas a hype korulotte, masodsorban pedig azert, mert van, aki szeret a kiterjesztesekkel bibelodni, esetleg szuksege van rajuk)

Új hozzászólás Aktív témák