- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Én csak akkor használom az IE-t, ha rá vagyok kényszerülve és biztonságos az oldal. Legutóbb siettem valahova, megnéztem gyorsan a terkep.hu-n (aminek ugye csak IE-hez van activex vezérlője), hogy hogyan jutok el a célba, minimalizáltam az ablakokat és huss... Hazaérve kegyetlen winchester aktivitásra lettem figyelmes, hát istenem, swap-pelt a drága, kevéslett neki a 2 giga ram. [link]
-
VladimirR
nagyúr
mint fentebb emlitettem, renderelesben nincs jelentos (azert helyesbitek, mert lwegutobbi meresemkor egyaltalan nem volt, most azonban van, az IE javara) kulonbseg az IE es a bugroka kozott, viszont az opera jelentos lemaradasnak ''orvendhet''
harom bongeszovel teszteltem, a megnyitott file egy a gepen levo 18 megas .html file volt (innen ph-rol mentettem le az egyetlen 10 000+ hozzaszolasos forumtemat), az oldal renderelesehez felhasznalt processzoridok a kovetkezok voltak:
a bongeszo neve utan lathato a rendereleshez szukseges processzorido (perc:masodperc), mellette zarojelben pedig a bongeszo megnyitasahoz szukseges processzorido (masodperc)
az eredmenyek ket meres atlagabol jonnek, de jelentos elteres egy esetben sem volt a ket meres kozott
ie 6: 0:50 (0.25)
bugroka 1.5: 1:05 (1.2)
netscape 8.0.3.3: 1:40 (3.2)
opera 8.5: 2:21 (0.6)
Jim Tonic: miert is? bar nem minden bongeszovel talalkoztam eddig a felsoroltak kozul, de nagyjabol igaza van Zsiganak, igy jogos a kerdese (a valasz pedig imho az, hogy elsosorban azer', mer hatalmas a hype korulotte, masodsorban pedig azert, mert van, aki szeret a kiterjesztesekkel bibelodni, esetleg szuksege van rajuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged