Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem is lehetséges, hogy az említett vinyókban is lesz egy kissebb hagyományos DRAM cache is, de szvsz a cache az egy írási olvasási puffer, azaz pontosan ugyanaz a funkciója, mint a flash tárnak.
Hogy most ezt cache-nek hívod, vagy sem az mellékes.
A NAND lehet, hogy kevésbé megbízható, de még erősen fejlesztés alatt van a technológia szerintem. Nem véletlenül csak mostanában hallani róla annyit.
A hírben szereplő cuccnál ha csak kikapcsoláskor menti a fájlrendszer változásait, előtte csak memóriáb cache-el, és a FLASH-ek ha jól tudom több ezer írási ciklusra képesek manapság, akkor jó pár évig elvan gond nélkül a cucc, akkor is, ha nem csak read only módban működik. -
L3zl13
nagyúr
''Höjegyerek.'' Múltkor volt egy hír energiatakarékos noti vinyókról, amiben flash-t használnak cacheként...

Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- 27% - HP All-in-One Desktop PC, 23.8" / AMD Ryzen 7520U / 8GB DDR5 / 512GB SSD!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi