- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Na és, aki meg városban lakik, az azt gondolja, hogy vidéken mindenki gumicsizmában jár. Most akkó mit akartál ezzel mondani?
Látom megértetted a mondatom lényegét...
Komolyan azt hiszed, hogy te fasza gyerek vagy, ezért keresel olyan sokat? Itt a pénzről van szó, arról, hogy a kis cégeket, elvileg, támogatnia kellene az államnak, például olyan apróságokkal, hogy nem fojtják meg emelt kulcsokkal. Erre te jössz a frissen vasalt multi-kulti dumáddal, és azt gondolod, értesz a vállalkozásokhoz?
Ezt én teljesen másra írtam, nem pedig arra amire te válaszoltál. Szerinted a kisvállalkozások befizetett adóiból mennyi támogatásra futja? -
Balage76
senior tag
Magyarul elmentél vállalkozónak mert kedvezőbb volt az adózás így, és kényszervállalkozóként alkalmaznak, mert aki alkalmaz, annak kedvezőbb volt az adózás, mintha alkalmazottként dolgoztatott volna. Tehát előnyösebben adóztál, mint én aki alkalmazottként vagyok foglalkoztatva. Te most sírsz, mert elvesznek az előnyödből, én meg azt mondom, hogy így igazságosabb..
Én is elhittem, hogy egykulcsos lesz az szja és ezért szavaztam. Most meg sírok, mert nem lett az..
Nem leszek vállalkozó, mert mérlegeltem annak előnyeit és hátrányait és úgy gondolom, hogy számomra nem ez a megoldás. Lehetnék vállalkozó, csalhatnék adót, többet keresnék mint most, de se gyomrom, se energiám nincs hozzá, ezért nem teszem.
Ha jól tudom ki lehet lépni az EVA-ból... -
almoska
csendes tag
Mint már mondtam, az az ember, aki nem a saját szekerét tolja, nem fog soha semmit látni ebből az egészből. El kell menni ügyvédhez, 150.000 Ft-ból meg van a BT, teljes vagyoni felelősséggel. Aztán el lehet menni szerződéses alapon melózni, és majd ha lerakja az asztalra azt, amit kell, akkor meghajlok előtte.
Fasternak teljesen igaza van, látszik, mennyi agymosott él közöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest