Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csokimikulas

tag

válasz attisx #147 üzenetére

Jaj, köszi szépen. Ezt a fórumot kerestem igazából, de nem találtam.

• csokimikulas

tag

Sziasztok! Egy másik fórumba már írtam, de ide is írok, hátha ti tudtok segíteni. Van egy "kis" problémám. Április óta van meg a telefonom, az utóbbi pár napban csinált furcsaságokat. Pl. kétszer is előfordult, hogy fogta magát és elment a térerő. Először visszatért miután ki-be kapcsoltam a drágát, másodszor már kézzel kellett rákeresnem mire visszatalált magához. Tegnap viszont teljesen kipurcant. A kezembe vettem, megnyomtam a billentyűzetett, mint az esze-veszett elkezdett össze-vissza lépkedni, beindult a hanghívás, el is kezdett hívni valakit a telefonkönyvemből, a billentyűzet már itt sem reagált, így gyorsan kikapcsoltam a telefont. Visszakapcsoltam és már nem tudtam beírni a pinkódot. Bekapcsoltam a telót offline módban, így belépett, mert ugye így nem kér kódot. Tehát behalt a billentyűzetem és nem tudok vele mit tenni. A hard reset-hez is szükségeltetik billentyűzet, de még ahhoz is, hogy a számítógépen csináljak vele valamit. 2 napja átváltottam a témát egy olyanra, amit netről szedtem le, de már régen rajta volt, csak nem használtam. Talán ez lehet a probléma. Pannonos a telefon, és ma vinném szervizbe, csak tele van adattal és egyrészt nem szivesen viszem el így, másrészt félek, hogy a nem gyári téma miatt gáz lesz a garanciával. Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák