- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
Motion_Blur #23 üzenetére
ez kábé a 3d mark szórása. én is régebben, nyomtam így teszteket, aztán rudi szólt, hogy ennyit szór a 3d mark is
[Szerkesztve] -
válasz
hajamra kenhetem az omega magasabb pontszámát, ha kékhalálos hibaüzeneteket csinál.
-
Csepy
őstag
válasz
És mire jó ezerrel szintetikus bencsmárkozni? Bár, ha te ettől ájulsz el, legyen...
Én pl Mindi g felteszem a legújabbat és kiderül, mindig egyre jobb lesz a teljesítmény itt-ott. Egyedül a 4.8-at nem komáltam.
Regards: Csepy -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #22 üzenetére
5.4es Omega : 2248 pont
5.5ös Catalyst: 2108 pont
No comment -
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur #7 üzenetére
Ahogy érzed
. Én nem vitatom, hogy az Omega gyorsabb, de mennyivel? Anyit nem dob rajt, amennyi hiányzik egyes játékoknál, meg nálam különben is a proci a szűk keresztmetszet... A szintetikus benchmarkokat meg most ne keverjük ide, mert az általuk kiadott teljesítménynövekedés a valós játékokban álalában irreveláns.
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Minden driverben javitanak hibakat, amiket lehet te nem ertekelsz, mert nem jatszol azzal a jatekkal vagy nem hasznalod azt az alkalmazast.
Azt varni egy drivertol, hogy mindig 10% sebesseg novekedest hozzon nem realis dolog, foleg mivel mar az r4xx szeria is lassan 1 eves lesz, ennyi ido alatt mindent kihoztak belole amit lehet, igy maradnak a program bugok kijavitasai.
Semmi baj nincs a referencia driverekkel. -
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Ez így azért nem teljesen igaz, mindig van benne 1-2 hibajavítás, amit csak az tud értékelni, akinek addig az problémát okozott. Meg aztán nem kötelező feltenni a legújabbat. Általában véve biztos, hogy ha 3-4 havonta jönne, akkor meg szidnák, hogy nincs rendes driver ellátás
.
Gyári driver se rossz szerintem, igaz az Omega is nagyon jó. Én pl akkor használtam, amikor az AI-t nem lehetett gyáriból kapcsolni, csak CCC-vel, ami szerintem se túl jó. Okos, meg ügyes, meg szép, de gépigényes és lassú a kezelőfelülete. Nem is azt használom...
Tessék, faster-től is jól megkaptad.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
a referencia-driver nagy szar.
Mi a baj vele? Nekem mindig ref. driver van, és szvsz jó arra, amire való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest