- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Hmmm! Eddig miért írta ki, hogy nincs jogosultságom, amikor hozzá akartam szólni?...mod: Érdekes, más témákhoz változatlanul nincs jogosultságom
.
Miben vagyok első? Hozzászólásban.Bővebben: link
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur #7 üzenetére
Ahogy érzed
. Én nem vitatom, hogy az Omega gyorsabb, de mennyivel? Anyit nem dob rajt, amennyi hiányzik egyes játékoknál, meg nálam különben is a proci a szűk keresztmetszet... A szintetikus benchmarkokat meg most ne keverjük ide, mert az általuk kiadott teljesítménynövekedés a valós játékokban álalában irreveláns.
-
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Ez így azért nem teljesen igaz, mindig van benne 1-2 hibajavítás, amit csak az tud értékelni, akinek addig az problémát okozott. Meg aztán nem kötelező feltenni a legújabbat. Általában véve biztos, hogy ha 3-4 havonta jönne, akkor meg szidnák, hogy nincs rendes driver ellátás
.
Gyári driver se rossz szerintem, igaz az Omega is nagyon jó. Én pl akkor használtam, amikor az AI-t nem lehetett gyáriból kapcsolni, csak CCC-vel, ami szerintem se túl jó. Okos, meg ügyes, meg szép, de gépigényes és lassú a kezelőfelülete. Nem is azt használom...
Tessék, faster-től is jól megkaptad.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Ezt mire érted, a topic-összevonásra buzdításomra (esetleg az ''első vagyok'' felkiáltásra? Azért ennyi egyszer belefér, nem?
)?
Hidd el, nem vagyok a híve, hogy minden topic egy gyűjtőtopic legyen, mert nem szeretem a 4000+-os topikokat olvasni. De ebben az esetben ez ésszerű kompromisszumnak tűnt.
Egyébként meg a lelkes újonc nem elég találó elnevezés. Ne ítélj elsőre, majdnem olyan régen regeltem, mint te, csak én terhelem annyi hozzászólással a szervert. Ha viszont erre utaltál, akkor a fentiek visszavonva.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Első hozzászólás
Próbálta már valaki? (bár sok újdonságot nem hoz, amint látom...)
Mivel korábban nyitottak egy Catalyst-es gyűjtőtopicot, ezért lehet, hogy tényleg oda kéne irogatni. Ha valaki így akar tenni: Bővebben: link
Egyébként pedig a driverek elérhetők innen: Bővebben: link ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- OTP Bank topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest