- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
az ember, aki nem csak lát, néz is
én nem szúrtam ki, viszont ahogy elolvastam a kommentedet újra megnéztem a képet, és rájöttem, hogy nekem mi volt a zavaró (gyorsan ellenőriztem is a windows.com-on):
a zászló is el van fordítva 180°-kal (vagy ha tetszik középpontosan tükrözött) -
HaKo
aktív tag
Főleg hogy a képen Window XP van és nem Windows XP
....
-
rumos14
nagyúr
apám egy nymavadt kép miatt tényleg elindultak a pletykák
csinálok mingyá egy windows 3.1-es háttérképet, hátha hasonló lavinát indítok be -
Peet210
őstag
Már miért is jönne?
Hisz itt a Windows Mobile 6(és nemsoká az első ezzel készült PPC-k).Ha új operációs rendszert akartak volna megtették volna azt 6-os változattal, de nem tették.
Pl.:HP iPAQ 510 [link]
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Az XP szócska használata redmondban néhány hónapja tökéletesen indokolatlan, illetve nemkívánatos, soha több új termék nevében nem fog szerepelni, már csak ez alapján is levehető azonnal, hogy kamu az eredeti ''hír''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest