- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
guest
veterán
próbáltam úgy is telepíteni a win98se-t, hogy nem volt csak a videokártya a gépben, tehát nekem nem erőforrásütközésnek tűnik a dolog.
WinXP-vel még nem próbálkoztam, jobb lenne ha 98/me valamelyike menne, tvtuner miatt..
Egyenlőre más forumokat is olvasgatva az ötlött fel bennem, talán a ramomat nem szereti, ez megmagyarázna sokmindent. Pár esetben megoldást jelentett ddr-re átálni, van ahol megy viszont sdrammal is, igaz ezek 1G alatti procikkal.
A helyzet változatlan, a win MOST megy, ha hozzá se nyúlok, és le van tiltva minden, kivéve a floppy, és usb vezérlőket.
Ha viszont nem ram probléma, lehet e proci/alaplap hiba? Nem hiszem, de minden esetre olvastam hogy probléma volt mind az amd procikkal, mind eme alaplaptípussal, voltak hibás darabok. Viszont az üzletbe ahol vettem mondták, hogy már 34et eladtak belőle, és egyedül nekem van gondom.. szóval már az sem érdekel ha ramot kell vennem, csak mennyen, és nagyon remélem hogy csak ez a baja, mert kezdek kifogyni az ötletekből. :(
Aktív témák
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendszergazda topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filmvilág
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mobil flották
- További aktív témák...
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest