Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
próbáltam úgy is telepíteni a win98se-t, hogy nem volt csak a videokártya a gépben, tehát nekem nem erőforrásütközésnek tűnik a dolog.
WinXP-vel még nem próbálkoztam, jobb lenne ha 98/me valamelyike menne, tvtuner miatt..
Egyenlőre más forumokat is olvasgatva az ötlött fel bennem, talán a ramomat nem szereti, ez megmagyarázna sokmindent. Pár esetben megoldást jelentett ddr-re átálni, van ahol megy viszont sdrammal is, igaz ezek 1G alatti procikkal.
A helyzet változatlan, a win MOST megy, ha hozzá se nyúlok, és le van tiltva minden, kivéve a floppy, és usb vezérlőket.
Ha viszont nem ram probléma, lehet e proci/alaplap hiba? Nem hiszem, de minden esetre olvastam hogy probléma volt mind az amd procikkal, mind eme alaplaptípussal, voltak hibás darabok. Viszont az üzletbe ahol vettem mondták, hogy már 34et eladtak belőle, és egyedül nekem van gondom.. szóval már az sem érdekel ha ramot kell vennem, csak mennyen, és nagyon remélem hogy csak ez a baja, mert kezdek kifogyni az ötletekből. :(
Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest