Hirdetés
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Árt-e a 112 FSB? Megnyírhatja-e esetleg a HDD-t? Egyáltalán ilyenkor milyen PCI sebesség van a K7S5A-ban? A CPUFSB szerint 33 körül, de lehet ez igaz? Ha a cmos-ben engedélyezem azzal a kis segégprogival akkor is 33 körül van? Miért lehet az, hogy beállítom a CPUFSB-ben a 112-t (mellesleg ez csak akkor nem fagy ki a beállításkor, ha előtte BIOS-ban 133-ra raktam a memóriát, gondolom máshogy osztja akkor le), hibátlanul működik, engedélyezem a cmos-ben, hibátlan (124-en már a hotcpu tester magyaráz), de mikor kikapcsoltam, és később bekapcsoltam , akkor be sem bootolt (pedig előtte is restartoltam már, akkor ok volt), csak cmos clear után. Ez lenne az a bizonyos cold boot probléma? Pedig egy 700@784 Duronnak elég kéne hogy legyen a 300W corp táp (14A/25A/10A), nem? Akkor most végül is a proci nem bírja, vagy valami más a baj? Előtte miért működött tökéletesen? Ilyenkor gyengülök el, hogy eladom az egész kócerájt, és veszek egy X-Boxot (már persze, ha lehetne kapni:). Tudtok valamit hozzáfűzni? Amúgy jó ez a lap, stabilabb, mint a kt133 volt, a hangkártya sem fagy (ez nagyon pozitív).
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest