- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
Den
veterán
3d now professional nem az sse. két különböző utasításkészlet. athlon xp mindkettőt tudja.
Én mikor winxp telepítés uán felmentem windows update-re, letöltött onnan valami néhány tíz k-s filet, amit telepített is, ezután az eszközkezelőben megjelent az athlon xp processor. -
james
aktív tag
Nálam 1700+ megy Codegen 300W-os táppal. Két vinyo és cd iró, dvd olvasó meg SB live és hálókártya is van benne. Hajtottam 150 Mhz-n is és ott is stabil volt a lap, igaz a proci már eléggé melegedett. Csak nyitott házzal bírta és ha nem volt túl meleg kint. Szerintem 300W elég kell legyen. Mondjuk nem probáltam Gef 3 vagy 4 vga-val, pedig ezek is meg tudják dobni a fogyasztást. Különben az 1700+ os XP (ha jól tudom) kb. annyit fogyaszt mint egy 1100-1200 as Tbird.
-
borg315
aktív tag
teljesen jogos. elfelejtettem írni, 100/100, safe, 7/4 vagymi, sz'al mindenből a leginkább safe. a memória (gondolom) nem tud ilyet csinálni, hiszen egy bit eltérés peritáshibát okozna, ami kékképernyő.. hm.. jelenleg chipsetre gyanakszom, vszleg újraragasztom a bordáját és ha asse segít, flashelek egy új biost. meg lennék elégedve a lappal, ha nem lenne ez.. cdt se tudok írni grrrr :(((
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest