- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Android dual SIM okostelefonok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mozgóképen a második trifold
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Latom szaporodnak a problemak. :( Megvettem vegre a lapot de sajna nem vagyok egyenlore maradektalanul elegedett. Meg nem jartam korbe nagyon a problemamat de mar latom hogy gond lesz a hangkartyammal. Szal feltelepitettem a winme-t(xp nincs nalam holnap meglesz azzal is a proba) es minden uberfasza volt mig bele nem raktama a hangkartyat(yammaha pci724) Ettol kezdve egyre szarabb lett minden az alap wines driverral meg ugy-ahogy ment(1-2 jateknal kifagyott a hang) de miutan felraktam az uj drivert szinte minden jatek fagy miest a hangkrtyahoz nyul. Szal lehet nincs olyan nagy gebasz es egy bios csere meg az xp megoldja a gondokat. Milyen inditolemezt kellene csinalnom a biosfrissiteshez?Nem jo az amit a winme csinal? Ja es nem tudja valaki sblive-al vannak akadasok?(esetleg arra kicserelnem)
Ron
Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest