- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
válasz
zotyesz01 #381 üzenetére
Csak WinCommanderben mértem egy 130MB-os másolást mennyi idő alatt végez. Tudom ez nem tiszta adat főleg ha sok kis fájl van, de én mindig ugyanazzal az egy 130MB-os fájllal mértem, és az a lényeg, hogy gyakorlatban azt mennyi idő alatt kezeli le. Majd benchmarkolok is... Ja, az AGP 1.08-as frissítésével kezdtem.
karib: köszi a magyarázatot, már értem, habár elég sz*r... Arra nincs magyarázatod, miért lesz E meghajtó a második vinyó, hogyha letiltom BIOSban? Egyáltalán miért látja a Win?
Amúgy van még egy gond ezzel a rohadt lappal. "Néha" eljátssza, hogy bootoláskor kiírja hogy megtalálta a boot sectort az IDE-0-án, és itt megáll (itt egyből ki kéne írnia hogy Win98 indítása). Ha megpiszkálom a lapot az IDE csatlakozónál, utána többnyire jó. De ez sem mindig igaz. Van meg hogy elindul, de iszonyú lassan mászik, aztán lefagy, és újraindításnál megint megáll az IDE-0 boot-nál. (Nem a kábelem rossz, 3 kábellel is ezt csinálja a szemét).
Szerintetek vigyem vissza a Mistralba? Hogy fogják kivizsgálni? A hiba nem mindig jelentkezik, ha azt mondják nekem hogy ők nem találtak semmit, a falra mászok.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest