Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Eszméletlenül felhúztak a "garanciális ügyintézésükkel" az AMP-nál. Végül mégis kaptam egy geforce2 GTS-t de először még el akartak küldeni a fenébe, utána meg amikor nem hagytam magam ráírták a papírra, hogy a garancia 17 nappal meghosszabbodott, javítás volt. DE nem volt javítás, csere volt, amely esetben a garancia előröl kezdődik (törvényi szabályozás, vettem a MédiaMarktban egy számológépet, azon korrekt módon le van írva az egész.)
Namost mivel van bizonyítékom rá, hogy kicserélték (a szállítólevelet elvették, viszont nem semmisíthetik meg, szóvaL VALAHOL MEG KELL LENNIE) és így nem egyezik meg a gyári száma a kapott és az adott kártyának, ezért nyilván nem azt kaptam vissza, amit adtam (az egyébként tényleg full hibás volt, a mostani nem szemetel és nem fagy DirectDraw-ban). Így előről kellett kezdődnie a garanciának, de ilyen alapon a pénzemet is visszaadhatták volna meg adhattak volna egy drágább kártyát is.
Szerintetek mit csináljak? Rohadtul nincs kedvem már velük vitatkozni, rájukküldjem a fogyasztóvédelmet, vagy mi legyen? Szerintem még vásárlók könyve sincs náluk, biztos kapnának valami bírságot, de lehet, hogy nevetve kifizetnék.
Oké én megértem, hogy a nagyker miatt kényszerülnek ilyesmikre, de azért ha az ember nem hagyja hülyének nézni magát, akkor ne nézzék annak és ne próbálják átverni. Akkor keressenek másik nagykert, adják valamivel dárgábban a cuccaikat, de ez már a pofátlanság teteje.
És én még azt hittem, hogy csak a Mistral ilyen, de szerintem még a Mistralban is korrektebb az ügyintézés.
Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest