- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
almapaprika
csendes tag
Hat, a memoriamodulon levo chipek-en van egy szep hosszu szam, pld: K4H560838D-TCC4
Ehhez talalsz a samsung valamelyik oldalan egy DDR SDRAM Product guide-ot (eleg jol megtalalhato, nekem kb 1 percembe tellett, de mar nincs itt elottem).
Ebbol megtudod a stepping-et, sebesseget, ...
Amit nem tudsz meg, hogy a maximalis sebesseg alatti sebessegeken hogyan viselkedik a RAM. Ehhez csak azt tudtam irni, amivel talalkoztam.
Egyebkent product guide alapjan a chipek DDR400-ban csak CL3-at tamogatnak, viszont ha uzletben megkerdezed, akkor CAS2.5-kent nyomjak a kezedbe a memoriakat.
No most hogy aztan aki a ezeket a memoriakat tenylegesen osszerakja (a mdoult legyartja), leteszteli es ez alapjan ir mas infot ra, azt nem tudom. -
almapaprika
csendes tag
Kicsit urom az oromben, hogy a nevesebb gyartok chipjei sem egyformak.
SAMS.-bol peldaul B stepping-es chipekkel szerelt cucokkal van tele a varos (DDR333)
A C stepping CAS 2.5-ot ment, nem csak 166-on, hanem 133-on es 100-on is. (SPD beallitasok) A D steppingu chipek 166-on ugyan 2.5-ot mentek, de 158-nal meg szepen muzsikaltak CAS 2-ben. A B-t nem lattam mukodes kozben, de csodalkoznek, ha tobbet tudna mint a C. Szoval en inkabb egy D-stepping-es 400-as modult vettem. (Az is eleg olcso, es nem akartam kettot venni.)
Vagy ha valakinek ketcsatornas vezerloje van, akkor valoszinuleg jobban megeri 2 db megfelelo steppingu 266-os modul, azok kozott szep szammal vannak nagyon jo idozitesuek.
Szoval lassan ott tartunk, hogy nem csak a proci, de a memoriachipek stepping-jet is erdemes figyelni.
Aktív témák
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Alkoholista nevelde
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged