- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz Viktor0610 #7 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
De mennyire hogy igaz! Pont ez a lényeg!
Mondok egy extrém példát.
Két céges ügyfél jelentkezik egy szolgáltatónál, hogy kötne előfizetés. Az A ügyfél elmondja, hogy ő igen jó ügyfél mert rengeteget telefonál. Ráadásul hálózaton kívülre, ahová szerinte magasabb a percdíj, így ő nagy kedvezményeket vár.
A B ügyfél szerény, neki csak azért kell a kártya, mert mondjuk egy pici ügyfélszolgálatot üzemeltet, elérhetőségi telefont szeretne, ahol az ügyfelei utolérik. Szinte nem is fog kimenni hívás a kártyáról.
Nos, melyiket fogja jobban szeretni a szolgáltató?Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
-
Agyasima
őstag
Ezek a számok valós számok? Én netto 17 Ft-ér telefonálok mindenfele, azaz minél többet telefonálok, annál nagyobb a cég vesztesége rajtam? (hálózaton kívüli hívások esetén nyilván...) Eléggé hihetetlen. Ami nem jelenti azt, hogy nincs így..
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
jerry311
nagyúr
Érdekes írás, bár szerintem tartalmaz csúsztatásokat, főleg a következtetések közt.
Már miért jelentene bevételkiesést, ha csökkentik a végződtetési díjakat? Néhány sorral feljebb még épp azt magyarázza a kedves szerző, hogy kb. kompenzálják egymást a különböző hívásirányok miatt fellépő végződtetési díjak. Legalábbis szerintem elég valószínűtlen, hogy nem hasraütésre találták ki ezeket a számokat. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy megfelelő gazdasági elemzések után, olyan értékre törekedtek, mely mindkét szolgáltatónak kedvező (legalábbis saját értékelésük szerint).
Előzőek alapján sokkal valószínűbbnek tartom, hogy éppen az említett végződtetési díjaknál olcsóbb percdíjas tarifák válnak nyereségessé. Feltéve, hogy a végződtetési díjak csökkenését nem adják tovább az előfizetőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest