- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Komplikato #24 üzenetére
Tudtommal az Intel márkanevű lapokat a Foxconn gyártja, és Intel chipset van rajtuk. -
erdoke
titán
válasz
(Kolombusz) #18 üzenetére
Én pont azt olvastam a hírben, hogy az 590 SLI IE nem támogatja az 1333 MHz-es FSB-t és a 800 MHz-es DDR2-t sem, míg az ATI már igen, sőt.
-
erdoke
titán
A következőben még talán nem, de már jó ideje beszélnek ilyesmiről IDF-eken.
Mindenesetre a prociban lévő NB (+ SB egy része?) elég nehezen korszerűsíthető, úgyhogy ez nem a high end-re lesz jellemző. Jó poén lesz, ha az ATI és az nVidia csak ''kiegészítő'' chipeket gyárt majd az Intel procik mellé.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
#1 orbano:
''Én inkább úgy mondanám, hogy felzárkózik az Intel. Elvégre AMD oldalon már régen ez megy: AMD nem gyárt chipsetet, tehát az ATI és az nVidia verseng...''
#9 orbano:
''AMD csúcskat eddig: AMD nem gyárt chipsetet, nV és Ati verseng''
Szerintem a két állításmessze nem ugyanaz...
Másrészt a hír arra utal, hogy ez ideiglenes állapot, amíg nem jön ki a 975X utóda. Kis takarékosság az Intel részéről, nem pedig kivonulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged