Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem tudom, lehet ők is gyártanak olyat, de az a zöldnyákos verzió a nagy üres helyekkel az szerintem AsusTek, legalább is P1-P2-P3 korszakban, meg P4 korszak elején még ők gyártották. Viszont más forumokon meg kérdezgettek Intel alaplapról emberkék, és csodálkozva láttam, hogy X200-as, meg SiS chipsetek vannak rajtuk. Mondjuk 1 éve volt olyan hír, hogy alsó kategóriás lapokra nem saját chipsetet tesz majd az Intel, de azért meglepő volt.
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem nagyon jó lesz ez igy. A 975x utódja majd 2007 második felében érkezik. Addig lesz jó kis igazi inteles nforce szett.
Mert a mostaniakkal azért vannak gondok, lássuk be.
Az nVidia viszont ott sziv egy kicsit, hogy mig a 955x és a 975x támogatja a crossfire-t, addig az SLI-t nem. -
orbano
félisten
A cikkben eleve a csúcsszegmensről volt szó, és úgy volt feltűntetve a dolog, mintha valami oltári nagy húzás lenne ez az Intel részéről, holott a túloldalon ugyanez a piaci szituáció áll fenn (teljesen függetlenül attól, hogy ki, mikor ,meddig, miért nem tervez chipseteket).
-
orbano
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest