- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem tudom, lehet ők is gyártanak olyat, de az a zöldnyákos verzió a nagy üres helyekkel az szerintem AsusTek, legalább is P1-P2-P3 korszakban, meg P4 korszak elején még ők gyártották. Viszont más forumokon meg kérdezgettek Intel alaplapról emberkék, és csodálkozva láttam, hogy X200-as, meg SiS chipsetek vannak rajtuk. Mondjuk 1 éve volt olyan hír, hogy alsó kategóriás lapokra nem saját chipsetet tesz majd az Intel, de azért meglepő volt.
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem nagyon jó lesz ez igy. A 975x utódja majd 2007 második felében érkezik. Addig lesz jó kis igazi inteles nforce szett.
Mert a mostaniakkal azért vannak gondok, lássuk be.
Az nVidia viszont ott sziv egy kicsit, hogy mig a 955x és a 975x támogatja a crossfire-t, addig az SLI-t nem. -
orbano
félisten
A cikkben eleve a csúcsszegmensről volt szó, és úgy volt feltűntetve a dolog, mintha valami oltári nagy húzás lenne ez az Intel részéről, holott a túloldalon ugyanez a piaci szituáció áll fenn (teljesen függetlenül attól, hogy ki, mikor ,meddig, miért nem tervez chipseteket).
-
orbano
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest